Associate degree Crossmediale Communicatie voltijd

Heb je vragen over deze opleiding, of over Inholland? Stel ze aan mij.

Vraag het aan student Nica

Hi!

Ik ben Nica Vos, ik ben 19 jaar oud en tweedejaarsstudent aan de opleiding Ad Crossmediale Communicatie bij Hogeschool Inholland Diemen. Na een eerste schooljaar vol gave projecten ga ik mij dit jaar nog verder verdiepen in verschillende vraagstukken, met het doel om een volwaardige crossmediaprofessional te worden.

Na mijn middelbare schooltijd was ik eigenlijk wel even klaar met het idee van eindeloos leren uit boeken en het constant afleggen van toetsen. Daardoor was het best even lastig om een passende studie te vinden. Gelukkig kwam ik Ad Crossmediale Communicatie tegen. Dit is een hele leuke en creatieve opleiding, met veel vrijheid, waarbij je dus niet alleen van het ene tentamen naar het andere tentamen toeleeft. Wat het nog eens extra de moeite waard maakt, is dat je meteen al vanaf het begin samenwerkt met échte opdrachtgevers, die jou ongelooflijk veel inzichten en unieke informatie over het vak kunnen meegeven. Supercool dus!

Tijdens mijn eerste studiejaar heb ik geleerd hoe je vanaf scratch een campagne opzet en hoe je die tot in de puntjes uitwerkt. Dit soort opdrachten voer je uit in kleine groepjes, waardoor je ook goed leert samenwerken in een team – heel belangrijk voor als je later in dit vakgebied gaat werken! In dit tweede jaar ga ik bepalen welke richting ik op wil en wat ik na mijn studie wil gaan doen als crossmediaprofessional.

Heb jij vragen over deze opleiding, aarzel dan niet om mij een berichtje te sturen. Wie weet kan ik je helpen te ontdekken of deze opleiding ook iets voor jou is.

Heb je vragen?

Wij helpen je graag verder!

Whatsapp
06-21115555
Telefoon
023-522 3228