Associate degree Crossmediale Communicatie voltijd

Geef je creatieve talent de ruimte

Associate degree hbo Crossmediale Communicatie

Gaan je ogen glimmen van (social) media, reclame en communicatie? Droom je er weleens van om een campagne en content voor een goed doel, nieuw merk of groot bedrijf te maken? Dan is de Associate degree Crossmediale Communicatie dé studie voor jou!

Kleine groepen en volop persoonlijke begeleiding
Bij deze opleiding geloven we niet in massale hoorcolleges, maar in echte begeleiding van leercoaches en experts. In kleine groepen leer je met elkaar en van elkaar. Je ontdekt waar jouw talenten liggen en hoe je ze laat groeien. Kortom… jouw opleiding draait helemaal om jou.

Waardevolle werkervaring opdoen
Je leert door te doen. Niet met saaie schoolopdrachten, maar met echte opdrachten van echte opdrachtgevers. Bij Hogeschool Inholland hebben we de meeste opdrachtgevers van alle communicatieopleidingen in Nederland. Zo pas je kennis toe en doe je gelijk ervaring op. Bovendien bouw je meteen een mooi portfolio op.

Zo ziet je studie eruit

De Associate degree Crossmediale Communicatie is een tweejarige hbo-opleiding. Jij wordt opgeleid tot professional binnen de wereld van media en communicatie. Je gaat naar bedrijven toe en pakt hun actuele opdrachten op. Zo maak je kennis met het werkveld.

Studieopbouw

Studieopbouw

Je hbo-opleiding Crossmediale Communicatie duurt twee jaar. Tijdens de studie werk je voor echte opdrachtgevers. Je bouwt een digitaal portfolio op waarin je jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling laat zien. In masterclasses van experts leer je alle kneepjes van het vak en pak je de nieuwste ontwikkelingen mee.

Elk jaar bestaat uit drie projectperiodes. Projecten volgen een vast route waarin je onderzoek doet, concepten ontwikkelt, content creëert en alles presenteert. Je krijgt bij ons de ruimte om te ontdekken wat je leuk vindt én waar je goed in bent. We ondersteunen je met workshops en kennissessies voor de kennis en skills die je nodig hebt.

Je werkt samen met coaches, experts, opdrachtgevers en andere studenten. Je leert van elkaar en houdt elkaar scherp. Jouw ontwikkeling staat centraal. Samen met je coach formuleer je je eigen leerdoelen, ontdek je jouw talenten en jaag je jouw ambities na.

Daarnaast bouw je een ijzersterk portfolio op. Een waardevol overzicht voor jezelf en
potentiële werkgevers.

Jaar 1

Eerste jaar

Je gaat gelijk lekker aan de slag met echte opdrachten, samen met een team studenten en je opdrachtcoach. Volgens een vaste route leer je de ins & outs van campagnes maken:
Research & Insights, Crossmediamanagement, Conceptontwikkeling & Contentcreatie. Bij
alles word je begeleid door leercoaches en experts uit de praktijk. Ondertussen werk je ook aan je professionele en persoonlijke ontwikkeling.

Met je opdrachten bouw je aan je eigen portfolio. Coaches, opdrachtgevers en medestudenten helpen je met feedback om je portfolio nog beter te maken. Je spreekt regelmatig af met je coach om jouw leerdoelen en ontwikkeling te bepalen. Aan het einde van het jaar laat je met een verslag en je portfolio zien dat je klaar bent voor het tweede jaar.

Jaar 2

Tweede jaar

In de drie projectperiodes van het tweede jaar dagen we je uit om een stap verder te gaan. Je gaat je specialiseren tot een echte campagnemanager en kiest daar je opdrachten bij uit. Natuurlijk krijg je weer continu opbouwende feedback van je coaches, medestudenten en opdrachtgevers.
Aan het einde van je studie heb je een ijzersterk portfolio opgebouwd. Daarmee laat je zien dat je de kennis en skills hebt om professioneel aan de slag te gaan. Ook dit jaar vat je samen wat je geleerd hebt in een reflectieverslag. Is het voldoende? Dan ben je klaar om de wereld van content, creatie en media naar je hand te zetten!

Kom 5 juni naar de Open Avond

Meld je aan!

Leuke opleiding?

Op de hoogte blijven?

Probeer de opleiding uit

Kom proefstuderen

Haal het beste uit Associate degree Crossmediale Communicatie

Alle begeleiding die je nodig hebt

Een nieuwe opleiding is altijd spannend. Bij Hogeschool Inholland sta je er nooit alleen voor. We vinden het belangrijk dat je je snel bij ons thuis voelt. Onze coaches helpen je op weg en volgen jouw ontwikkeling op de voet. Samen zijn we een team. We kennen elkaar, leren van elkaar en houden elkaar op de hoogte. Je krijgt van ons alle ruimte om jezelf te ontdekken en op jouw manier te studeren. Heb je leerproblemen? De deur van onze studentendecanen staat altijd voor je open.

Nieuws en updates

Lijkt dit je een leuke opleiding?

We houden je graag op de hoogte van de opleiding Associate degree Crossmediale Communicatie voltijd. Zo kun je ontdekken of de opleiding bij jou past en helpen we je bij je studiekeuze. Laat je e-mailadres achter en wij doen de rest.

Heb je vragen?

Wij helpen je graag verder!

Whatsapp
06-21115555
Telefoon
023-522 3228