Associate degree Cybersecurity voltijd

Inschrijven Associate degree Cybersecurity

Stappenplan Inschrijven
1
Dien een verzoek tot inschrijving in via Studielink

Als eerste dien je een verzoek tot inschrijving in via Studielink. Hiervoor heb je een DigiD nodig. Zorg dat je hier tijdig over beschikt; het aanvragen van een DigiD kan 5 werkdagen in beslag nemen.

Wil je in september starten, dan is het belangrijk dat je je uiterlijk 1 augustus 2024 aanmeldt.

Ga naar Studielink om een inschrijfverzoek te doen

2
Neem je Inholland-account in gebruik

Na je aanmelding ontvang je binnen een paar dagen twee mails van Inholland. Hierin staat onder andere hoe jij je Inholland-account in gebruik neemt. Doe dit gelijk, want jouw wachtwoord is beperkt geldig!

3
Bekijk in Selfservice jouw inschrijfvoorwaarden

In een van de mails staat ook de link naar Selfservice. In Selfservice vind je een overzicht van de voor jou geldende inschrijfvoorwaarden. Welke inschrijfvoorwaarden voor jou van toepassing zijn, is afhankelijk van de gekozen opleiding en van jouw persoonlijke situatie. Kijk goed wat jij moet doen om ingeschreven te kunnen worden!

Tip: Je kunt ook via Iris, ons Intranet, jouw inschrijfvoortgang op de voet volgen.

4
Doe de Studiekeuzecheck

In veel gevallen is de Studiekeuzecheck een verplicht onderdeel van de aanmeldprocedure. Op de Studiekeuzecheck-pagina in Selfservice vind je de verschillende onderdelen van jouw Studiekeuzecheck, inclusief de verschillende deadlines.

5
Geef je machtiging af via Studielink

De betaling van je collegegeld regel je via een machtiging. Wanneer je je vroeg in het studiejaar aanmeldt, dan ontvang je een bericht zodra dit mogelijk is. In andere gevallen kan dit gelijk al.

6
Voldoe op tijd aan de overige inschrijfvoorwaarden

Zorg ervoor dat je uiterlijk 31 augustus 2024 aan alle inschrijfvoorwaarden hebt voldaan. Is jouw inschrijving compleet? Dan heb je recht op jouw collegekaart en kun je je bewijs van inschrijving downloaden via Selfservice.

Lees meer over inschrijven

Ga je in Amsterdam studeren?

Let op! Vanaf 30 juni 2024 verhuizen bijna alle opleidingen in Amsterdam (Diemen) naar  ons nieuwe gebouw aan het Pina Bauschplein 4 in Amsterdam, behalve Mondzorgkunde en Verloskunde. Tot die tijd zijn studiekeuzeactiviteiten zoals Open Avonden en Proefstuderen nog in Diemen (Wildenborch 6) en Amsterdam (OZW-gebouw, De Boelelaan 1109). Informatie over de locatie van Studiekeuze Checks (SKC's) na 30 juni volgt.

Heb je vragen?

Wij helpen je graag verder!

Whatsapp
06-21115555
Telefoon
023-522 3228