Associate degree IT Service Management deeltijd

Opleiding IT Service Management moet kloof theorie en praktijk dichten

De vaardigheden van startende IT’ers sluiten onvoldoende aan op de kennis waar in de praktijk behoefte aan is. Om de kloof tussen opleiding en praktijk te dichten, hebben PEAK-IT en Hogeschool Inholland de handen ineengeslagen. Op 21 november ondertekenden de IT-detacheerder en de hogeschool een contract voor het gezamenlijk starten van de nieuwe deeltijd hbo-opleiding IT Service Management.

"We willen iedereen bij PEAK-IT de kans geven zich verder te ontwikkelen in de IT, werkervaring op te doen en tegelijkertijd gewoon salaris te verdienen."

Combinatie van werken en leren

“De opleiding is bedoeld voor zowel nieuwe als huidige medewerkers. Ze gaan één dag in de week naar school, de rest van de dagen werken ze gewoon bij het bedrijf waar ze zijn gedetacheerd. Zo willen we iedereen bij PEAK-IT de kans geven zich verder te ontwikkelen in de IT, werkervaring op te doen en tegelijkertijd gewoon salaris te verdienen. Alleen op die manier kun je op deze krappe arbeidsmarkt personeel werven én behouden. Ze kunnen na de opleiding bijvoorbeeld doorstromen naar de functie van teamleider of coördinator van de servicedesk.”

Heb je vragen?

Wij helpen je graag verder!

Whatsapp
06-21115555
Telefoon
023-522 3228