Associate degree Logistiek deeltijd

Jouw blik op de organisatie is nog scherper geworden, je begrijpt nu nog beter waarom bepaalde keuzes gemaakt worden en kan deze overbrengen aan je team.

Na je Associate Studies Logistiek

In 2 jaar tijd ben je gegroeid als logisticus. Jouw theoretische kennis is nu op hbo-niveau. Je hebt on the job bewezen dat je ingewikkelde projecten aankan. En je liet zien hoe gedreven je was. Want naast je werk rondde jij 'gewoon' even een hbo Ad-opleiding af, met succes.
Ten slotte: jouw kijk op het vakgebied is nu scherper dankzij de feedback van studenten en docenten van jouw opleiding. Wat doet deze professionele groeispurt met jouw carrière? Waarschijnlijk kun je bij jouw werkgever nu verder groeien naar een nog mooiere functie. Maar ook andere werkgevers staan te springen om goed opgeleid logistieke-experts, zeker in de regio Drechtsteden.

Doorstuderen
Heb je de smaak te pakken, dan kun je met je Ad-diploma ook instromen in een bachelor opleiding. Afhankelijk van de vervolg opleiding die je kiest kun je vrijstellingen krijgen voor bepaalde onderdelen van het programma. Kies je voor een verwante opleiding, dan is het vaak mogelijk om in 2 jaar tijd je bachelor diploma te behalen. Let wel op dat niet elke bachelor opleiding in deeltijd wordt aangeboden.

Je wordt opgeleid tot:

 • Transportplanner
 • Loadmaster
 • Medewerker inkoop
 • Shift-leader

Je wordt niet opgeleid tot:

 • Logistiek medewerker

Wat houdt jouw baan straks in?

We maken het graag nog iets concreter. Na afronding van je studie kun je werken in onder andere deze functies:

 • Transportplanner
  Je plant alle transporten in bij een groot transportbedrijf en zorgt dat de chauffeurs en klant op de hoogte zijn. Bij plotselinge wijzigen of calamiteiten houd je het hoofd koel en zorg je dat alles in het werk wordt gesteld om de klant zijn goederen op tijd te laten ontvangen.
 • Loadmaster
  Je zorgt dat het vliegtuig op een veilige manier geladen en gelost wordt, zodat de operatie snel en soepel verloopt.
 • Medewerker inkoop
  Je bent verantwoordelijk voor het optimaal houden van de voorraadpositie van een bedrijf. Je kijkt naar de voorraadhoogtes, maar ook naar de contracten met de leveranciers, zodat de beste voorwaarden voor het bedrijf worden gecreëerd.
 • Shift-leader
  Je bent het eerste aanspreekpunt in het proces. Als onmisbare schakel tussen het management en de uitvoerende ploeg zorg je ervoor dat de personeelsinzet klopt en dat deadlines en targets gehaald worden.

Kom 5 juni naar de Open Avond

Meld je aan!

Hoe schrijf je je in?

Inschrijven

Verder studeren?

Wil je je nog verder specialiseren in je vak? Na het behalen van je Associate degree kun je doorstromen naar de bachelor Business Studies, waar je in 2 jaar tijd het bachelor diploma kunt behalen.

Heb je vragen?

Wij helpen je graag verder!

Whatsapp
06-21115555
Telefoon
023-522 3228