Associate degree Logistiek deeltijd

Praktische informatie Associate degree Logistiek deeltijd

Start september 2024

September. (Week 36: maandag 2 september - vrijdag 6 september 2024)

Duur opleiding

Twee jaar

Titel

Associate degree (Ad)

Bekijk de titels per opleiding (pdf)

Collegegeld 2024-2025

€ 2.115 *

Levenlanglerenkrediet

Wil je een opleiding gaan volgen, maar heb je geen recht meer op reguliere studiefinanciering (lening, aanvullende beurs en reisproduct)? Je kunt onder bepaalde voorwaarden toch geld lenen om het collegegeld of lesgeld te betalen.
Lees meer over het levenlanglerenkrediet

Het bedrag kan afhankelijk van je persoonlijke omstandigheden verschillen. Bekijk voor de zekerheid de collegegeldwijzer.

Overige kosten

Studieboeken en onderwijsmateriaal eerste jaar: ca. € 500 - € 700. Een aantal boeken gebruik je ook in volgende studiejaren. In die jaren zijn de kosten dus lager.
Introductieweek (vrijwillig): ca. € 75

Andere studiekosten

Benieuwd welke andere kosten je kunt verwachten als je gaat studeren?
Lees meer over studiekosten aan het hbo

Meer over deeltijd

Wil je weten wat deeltijd studeren precies is?
Ontdek wat deeltijd is

Geschikte laptop

Een goede laptop is onmisbaar om goed onderwijs te volgen. We verwachten dan ook dat je in het bezit bent van een laptop waarop je kunt werken met de programma's die je nodig hebt voor je opleiding.

Waar moet een geschikte laptop aan voldoen?
Bekijk de specificaties

Volg deze opleiding in...

Dordrecht

Achterom 103
3311 KB Dordrecht
Meer over deze locatie

Goed om te weten: deze Associate degree in Dordrecht wordt verzorgd door Dordrecht Academy, een samenwerkingsverband van drie hogescholen, waaronder Hogeschool Inholland.

Kom 5 juni naar de Open Avond

Meld je aan!

Hoe schrijf je je in?

Inschrijven

Hoeveel punten moet je halen?

Studiebelasting

Hoeveel uur je wekelijks bezig bent met je opleiding varieert per student. Per studieweek moet je rekenen op een gemiddelde studiebelasting van twintig uur, inclusief onderwijs. De lessen op de locatie Dordrecht vinden wekelijks plaats op twee dagdelen op donderdag: in de ochtend en middag met mogelijkheid tot uitwijken naar de avond. Daarnaast werk je 1 dag in de week aan opdrachten op de werkplek. Wat jouw studiebelasting ook is, een goede planning is essentieel. Probeer een studietempo aan te houden dat je langere tijd kunt volhouden. Zo loop je jezelf niet voorbij. En wees bereid om je sociale leven op een lager pitje te zetten. Stem dit van tevoren goed af met je partner of gezin.

 

Dringend studieadvies

Aan het einde van het eerste jaar bekijken we jouw behaalde studieresultaten. Voldoe je aan de voorwaarden om de vakken van het tweede leerjaar te volgen? En, is de opleiding geschikt voor jou?  Op basis hiervan krijg je een studieadvies. Zo weet je op tijd of het raadzaam is om door te gaan of dat je beter een switch kunt maken. Het belangrijkste hierbij is het aantal behaalde studiepunten (European Credits of EC's). Voor de Associate degree Logistiek is het minimale aantal credits 30. Wanneer je onvoldoende punten hebt gehaald, dan kun je een negatief dringend studieadvies (DSA) krijgen. Dit advies is niet bindend. Je kunt bij dezelfde opleiding aan Hogeschool Inholland verder studeren, maar je hebt dan geen toegang tot het tweede jaar.

Meer informatie over het Dringend studieadvies

Bijzondere omstandigheden?

 Onze decanen zijn er voor je wanneer je bijvoorbeeld dyslexie, faalangst of een beperking hebt. Ook kun je bij de decaan terecht als je topsport combineert met studeren, of wanneer er familieproblemen zijn. Denk jij dat je wel wat extra ondersteuning kunt gebruiken? Neem voordat je je inschrijft contact op met decanaat.rotterdam@inholland.nl.

Lees meer

Heb je vragen?

Wij helpen je graag verder!

Whatsapp
06-21115555
Telefoon
023-522 3228