Associate degree Maintenance deeltijd

Praktische informatie Associate degree Maintenance deeltijd

Start september 2024

September. (Week 36: maandag 2 september - vrijdag 6 september 2024)

Vaste onderwijsdag:

Vrijdag

Duur opleiding:

Twee jaar

Titel:

Associate degree

Bekijk de titels per opleiding (pdf)

Collegegeld 2024-2025

€ 2.530 *

* Het bedrag kan afhankelijk van je persoonlijke omstandigheden verschillen. Bekijk voor de zekerheid de collegegeldwijzer.

Levenlanglerenkrediet

Wil je een opleiding gaan volgen, maar heb je geen recht meer op reguliere studiefinanciering (lening, aanvullende beurs en reisproduct)? Je kunt onder bepaalde voorwaarden toch geld lenen om het collegegeld of lesgeld te betalen.

Lees meer over het Levenlanglerenkrediet

Overige kosten

Boeken en studiemateriaal gehele studie: ca. € 2200

Andere studiekosten

Benieuwd welke andere kosten je kunt verwachten als je gaat studeren?
Lees meer over studiekosten aan het hbo

Geschikte laptop

Een goede laptop is onmisbaar om goed onderwijs te volgen. We verwachten dan ook dat je in het bezit bent van een laptop waarop je kunt werken met de programma's die je nodig hebt voor je opleiding.

Waar moet een geschikte laptop aan voldoen?
Bekijk de specificaties

Meer over deeltijd

Wil je weten wat deeltijd studeren precies is?
Ontdek wat deeltijd is

Volg deze opleiding in...

Alkmaar

Bergerweg 200
1817 MN Alkmaar
Meer over deze locatie

Kom 5 juni naar de Open Avond

Meld je aan!

Hoe schrijf je je in?

Inschrijven

Hoeveel punten moet je halen?

Studiebelasting

De Ad Maintenance is een nieuwe opleiding. Uit ervaring weten we dat de studiebelasting voor een deeltijdstudent rond de 20 uur (inclusief de onderwijsdag) per week is. Houd er rekening mee dat dit per student kan verschillen en afhankelijk is van de vooropleiding, werkervaring, werkplek en de mate waarin de leeruitkomsten passen binnen de huidige functie.

Dringend studieadvies

Aan het einde van het eerste jaar bekijken we jouw behaalde studieresultaten. Voldoe je aan de voorwaarden om de vakken van het tweede leerjaar te volgen? En, is de opleiding geschikt voor jou?  Op basis hiervan krijg je een studieadvies. Zo weet je op tijd of het raadzaam is om door te gaan of dat je beter een switch kunt maken. Het belangrijkste hierbij is het aantal behaalde studiepunten (European Credits of EC's). Voor de Associate degree Maintenance is het minimale aantal credits 30. Wanneer je onvoldoende punten hebt gehaald, dan kun je een negatief dringend studieadvies (DSA) krijgen. Dit advies is niet bindend. Je kunt bij dezelfde opleiding aan Hogeschool Inholland verder studeren, maar je hebt dan geen toegang tot het tweede jaar.

Meer informatie over het Dringend studieadvies

Bijzondere omstandigheden? 

Onze decanen zijn er voor je wanneer je bijvoorbeeld dyslexie, faalangst of een beperking hebt. Ook kun je bij de decaan terecht als je topsport combineert met studeren, of wanneer er familieproblemen zijn. Denk jij dat je wel wat extra ondersteuning kunt gebruiken? Neem voordat je je inschrijft contact op met <e-mailadres(sen) decanaat desbetreffende locaties>.

Lees meer

Heb je vragen?

We helpen je graag verder!

Whatsapp
06-21115555
Telefoon
023-522 3228