Associate degree Sociaal Werk deeltijd

Groei in twee jaar uit tot een gespecialiseerde zorgprofessional!

Is de Associate Degree Sociaal Werk iets voor jou?

Werk je al in het sociale domein en wil je doorgroeien, maar geen hbo-opleiding van 4 jaar volgen? Wil je je ontwikkelen in het begeleiden van mensen met een verstandelijke beperking en complexe problematiek? Kies dan voor de tweejarige Associate degree Sociaal Werk in deeltijd! Het niveau ligt tussen mbo-4 en hbo-bachelor in.

In de zorg neemt de vraag en complexiteit toe en groeit de behoefte aan specifieke kennis van zorgprofessionals. De opleiding Ad Sociaal Werk is praktijkgericht. Je leert kwetsbare mensen zo zelfstandig mogelijk deel te laten nemen aan de maatschappij, waarbij het vergroten van de zelfregie centraal staat. Je werkt multidisciplinair samen met cliënten, het netwerk, vrijwilligers en andere professionals. Je overziet een breed spectrum aan vragen, werkt preventief en legt de nadruk op het meedoen en activeren van mensen.

Lees meer over de Ad Sociaal Werk deeltijd

niveau
Associate degree
duur
2 jaar
Deeltijd
locatie
Alkmaar en Haarlem
taal
Nederlands

Kom 5 juni naar de Open Avond

Meld je aan!

Hoe schrijf je je in?

Inschrijven

Aankomende studenten over deze studie:

"Het is een cadeautje om naast mijn praktijkervaring op mijn huidige werkplek nu op school de verdieping in te gaan."
"Met deze opleiding kan ik me blijven ontwikkelen bij mijn werkgever, maar ook als mens! Ik kijk uit naar de officiële start van de opleiding."
"Ik heb 100% motivatie, maar ook spookt de gedachte door mijn hoofd: ‘Kan ik dit wel aan, is het niet te hoog gegrepen voor mij?' Deze tweejarige Ad-opleiding is voor mij de perfecte oplossing."

Nieuwsberichten over sociaal werk

Heb je vragen?

Wij helpen je graag verder!

Whatsapp
06-21115555
Telefoon
023-522 3228