Biotechnologie voltijd

Studiekeuzecheck Biotechnologie

Nadat je je voor de opleiding hebt aangemeld in Studielink, ontvang je vanuit de Centrale Studentenadministratie per e-mail meer informatie over jouw Studiekeuzecheck en jouw persoonlijke Studiekeuzecheckpagina in Selfservice. De Studiekeuzecheck helpt je te bepalen of de opleiding die je hebt gekozen echt bij je past. Niet alleen omdat je dan met meer plezier je opleiding volgt, maar ook omdat de kans groter is dat je deze opleiding met succes afrondt. De studiekeuzecheck bij Inholland bestaat uit de volgende verplichte onderdelen:
1. Je vult vooraf een online vragenlijst in. De uitslag ontvang je direct per mail.
2. Indien van toepassing maak je vooraf een huiswerkopdracht en neemt deze mee.
3. Je neemt deel aan de bijeenkomst bij Inholland waar je hoort wat jouw advies is. Binnen een aantal dagen ontvang je een bevestiging van het advies ook per e-mail.

Hoe ziet het programma van de Studiekeuzecheck bij de opleiding Biotechnologie eruit?

De Studiekeuzecheck bestaat uit twee delen. Het eerste deel doe je thuis en bestaat uit het maken van een online vragenlijst. Het tweede deel duurt een halve dag en vindt plaats op locatie van de opleiding, het OZW-gebouw aan De Boelelaan in Amsterdam. Dit dagdeel bestaat uit een kennismaking met de opleiding en locatie. Natuurlijk heb je de mogelijkheid om hier vragen te stellen. Daarna vinden er groepsgesprekken plaats met docenten.

Moet ik iets voorbereiden of meenemen?

Voorafgaand aan de Studiekeuzecheck heb je de online vragenlijst en toets gemaakt. Ook heb je een huiswerkopdracht gemaakt. Deze bestaat uit het bestuderen van de presentaties en het beantwoorden van de vragen. Het is belangrijk dat je dit doet voor aanvang van het gesprek.
Lees meer over de huiswerkopdracht

Voor de Studiekeuzecheck hoef je verder niets mee te nemen.

Vragen?

Stuur dan een mail naar ons secretariaat: ato.lsc@inholland.nl.

Heb je vragen?

Wij helpen je graag verder!

Whatsapp
06-21115555
Telefoon
023-522 3228