Business IT & Management deeltijd

Jij weet nu alles over de ICT-sector. Laat jouw professionele groei zien op de werkvloer!

Na je opleiding Business IT & Management deeltijd

In een paar jaar tijd ben je gegroeid als ICT-specialist. Jouw theoretische kennis is nu van hbo-niveau. Je hebt op je werk bewezen dat je ingewikkelde projecten aankan. En dat je een doorzetter bent, die naast je werk een bachelorstudie kan doen. Jouw kijk op de sector is verscherpt, dankzij nieuwe contacten: de studenten en docenten van jouw opleiding. Laat nu je professionele groei zien op de werkvloer! 

Het carrièreperspectief na je opleiding
Net als jij groeit ook de ICT-sector. Logisch, want alle organisaties in alle vakgebieden hebben steeds meer met ICT te maken. Daardoor maak jij misschien wel kans op een nieuwe, interessante functie op je huidige werkplek. Maar ook buiten jouw organisatie zijn ICT-professionals zoals jij hard nodig. Cijfers van het CBS laten zien dat het nu al bij 50 procent van de ICT-vacatures lastig is de goede werknemer te vinden. Met jouw afgeronde opleiding ben je overal welkom.

Je wordt opgeleid tot:

 • informatiemanager
 • IT-manager
 • business IT-analist
 • programma- en projectmanager

Je wordt niet opgeleid tot:

 • software engineer / programmeur
 • systeem- of netwerkspecialist

Wat houdt jouw baan straks in?

Wat kun je met je bachelordiploma Business IT & Management? Veel afgestudeerde studenten (alumni) zijn adviseur of manager met een focus op informatievoorziening binnen hun bedrijf. Een paar beroepen van afgestudeerden op een rij:

 • Projectleider ICT
  Geeft leiding aan ICT-projecten, zoals de invoering van een nieuw informatiesysteem in een bedrijf. De projectleider zorgt ervoor dat werkzaamheden volgens plan verlopen, bewaakt de kosten en onderhoudt contacten met leveranciers en de directie.
 • Functioneel beheerder
  Is verantwoordelijk voor onderhoud, beheer en correct gebruik van de functionele documentatie. De functioneel beheerder beantwoordt vragen van gebruikers, lost problemen op, voert wijzigingen door, schrijft procedures en traint gebruikers.
 • Informatieanalist
  Onderzoekt de informatiebehoefte van een afdeling of specifieke medewerkers en adviseert ze over het informatiesysteem dat het beste op inspeelt hun behoefte.
 • Functioneel ontwerper
  Ontwerpt functionele specificaties voor informatiesystemen. De functioneel ontwerper overlegt met gebruikers en opdrachtgevers, maakt gegevensmodellen, omschrijft hoe schermen er binnen gebruikersapplicaties uitzien en maakt testplannen.
 • Business Intelligence Consultant
  Verzamelt uit verschillende systemen informatie over onder meer klanten, concurrenten, beslissingsprocessen en marktsituaties. De consultant weet daarin verbanden te ontdekken en vervolgens advies te geven om bedrijfsprocessen te optimaliseren.

Kom 6 april naar de Open Dag

Meld je aan!

Hoe schrijf je je in?

Inschrijven

Verder studeren

Na afronding van je opleiding Business IT & Management kun je meteen aan het werk in een functie met meer verantwoordelijkheid. Maar je kunt ook doorstromen naar een universitaire masteropleiding. 

Heb je vragen?

Wij helpen je graag verder!

Whatsapp
06-21115555
Telefoon
023-522 3228