Business IT & Management deeltijd

Praktische informatie Business IT & Management deeltijd

Start september 2024

September. (Week 36: maandag 2 september - vrijdag 6 september 2024)

Duur opleiding

Twee tot vier jaar*

* Afhankelijk van je vooropleiding en ervaring kun je de opleiding versneld doorlopen. Neem voor meer informatie contact op met Vanessa Fernand, vanessa.fernand@inholland.nl.

Titel

Bachelor of Science (B ICT)

Bekijk de titels per opleiding (pdf)

Subsidieregeling

Je betaalt zelf de kosten bij inschrijving. Je kunt met je werkgever afspreken dat deze je kosten deels of volledig vergoedt. Sluit daartoe een studieovereenkomst af met je werkgever af. Werkgevers kunnen tot € 2.700 per student ontvangen via de RVO-subsidieregeling.

Collegegeld 2023-2024 (februaristart 2024)

€ 1.128 *

Ga je voor het eerst studeren?
Studenten die nog niet eerder hebben gestudeerd aan een hogeschool of universiteit, betalen voor de februari-instroom van het studiejaar 2023-2024 de helft van het collegegeld. Voor een deeltijdopleiding betaal je dan voor het eerste jaar € 564 in plaats van € 1.128. 

* Het bedrag kan afhankelijk van je persoonlijke omstandigheden verschillen. Bekijk voor de zekerheid de collegegeldwijzer.

Collegegeld 2024-2025

€ 2.115 *

Levenlanglerenkrediet

Wil je een opleiding gaan volgen, maar heb je geen recht meer op reguliere studiefinanciering (lening, aanvullende beurs en reisproduct)? Je kunt onder bepaalde voorwaarden toch geld lenen om het collegegeld of lesgeld te betalen.
Lees meer over het levenlanglerenkrediet

Het bedrag kan afhankelijk van je persoonlijke omstandigheden verschillen. Bekijk voor de zekerheid de collegegeldwijzer.

Overige kosten

Boeken eerste jaar: ca. € 250 - € 500

Andere studiekosten

Benieuwd welke andere kosten je kunt verwachten als je gaat studeren?
Lees meer over studiekosten aan het hbo

Meer over deeltijd

Wil je weten wat deeltijd studeren precies is?
Ontdek wat deeltijd is

Geschikte laptop

Een goede laptop is onmisbaar om goed onderwijs te volgen. We verwachten dan ook dat je in het bezit bent van een laptop waarop je kunt werken met de programma's die je nodig hebt voor je opleiding.

Waar moet een geschikte laptop aan voldoen?
Bekijk de specificaties

Volg deze opleiding in...

Amsterdam

Pina Bauschplein 4
1095 PN Amsterdam
Meer over deze locatie

Ga je in Amsterdam studeren?

Let op! Vanaf 30 juni 2024 verhuizen bijna alle opleidingen in Amsterdam (Diemen) naar  ons nieuwe gebouw aan het Pina Bauschplein 4 in Amsterdam, behalve Mondzorgkunde en Verloskunde. Tot die tijd zijn studiekeuzeactiviteiten zoals Open Avonden en Proefstuderen nog in Diemen. Informatie over de locatie van Studiekeuze Checks (SKC's) na 30 juni volgt.

Kom 5 juni naar de Open Avond

Meld je aan!

Hoe schrijf je je in?

Inschrijven

Hoeveel punten moet je halen?

Studiebelasting

Hoeveel uur je wekelijks bezig bent met je opleiding varieert per student. Houd rekening met acht tot zestien uur per week. De studiebelasting hangt ook af van de mogelijkheden binnen jouw bedrijf. Wat niet bij jou op de werkvloer kan, zul je elders moeten leren. Wat jouw studiebelasting ook is, een goede planning is essentieel. We stellen die samen met jou op. Probeer vervolgens een studietempo aan te houden dat je langere tijd kunt volhouden. Zo loop je jezelf niet voorbij. En wees bereid om je sociale leven op een lager pitje te zetten. Stem dit van tevoren goed af met je partner of gezin.

 

Bindend studieadvies

Tijdens het tweede jaar bekijken we jouw behaalde studieresultaten. Voldoe je aan de voorwaarden om verder te studeren? En, is de opleiding haalbaar? Op basis hiervan krijg je een studieadvies. Zo weet je op tijd of je kunt doorgaan of een switch moet maken. Het belangrijkste hierbij is het aantal behaalde studiepunten (European Credits of EC's). Wanneer je onvoldoende punten hebt gehaald, dan krijg je een negatief Bindend studieadvies. Je kunt dan niet bij dezelfde opleiding aan Hogeschool Inholland verder studeren.

Meer informatie over het Bindend studieadvies

Bijzondere omstandigheden?

Onze decanen zijn er voor je wanneer je bijvoorbeeld dyslexie, faalangst of een beperking hebt. Ook kun je bij de decaan terecht als je topsport combineert met studeren, of wanneer er familieproblemen zijn. Denk jij dat je wel wat extra ondersteuning kunt gebruiken? Neem voordat je je inschrijft contact op met decanaat.diemen@inholland.nl.

Lees meer

Heb je vragen?

Wij helpen je graag verder!

Whatsapp
06-21115555
Telefoon
023-522 3228