Civiele Techniek voltijd

Nadat je je voor de opleiding hebt aangemeld in Studielink, ontvang je vanuit de Centrale Studentenadministratie per e-mail meer informatie over jouw Studiekeuzecheck en jouw persoonlijke Studiekeuzecheckpagina in Selfservice. De Studiekeuzecheck helpt je te bepalen of de opleiding die je hebt gekozen echt bij je past. Niet alleen omdat je dan met meer plezier je opleiding volgt, maar ook omdat de kans groter is dat je deze opleiding met succes afrondt. De studiekeuzecheck bij Inholland bestaat uit de volgende verplichte onderdelen:
1. Je vult vooraf een online vragenlijst in. De uitslag ontvang je direct per mail.
2. Indien van toepassing maak je vooraf een huiswerkopdracht en neemt deze mee.
3. Je neemt deel aan de bijeenkomst bij Inholland waar je hoort wat jouw advies is. Binnen een aantal dagen ontvang je een bevestiging van het advies ook per e-mail.

Hoe ziet het programma van de Studiekeuzecheck bij Civiele Techniek er uit?

De Studiekeuzecheck van de opleiding Civiele Techniek bestaat uit één dag(deel). Op deze dag laten wij je kennismaken met de opleiding en de beroepen waarvoor je wordt opgeleid. Je maakt thuis als voorbereiding een digitale test en op de dag zelf een wiskundetoets. Je volgt een aantal workshops en er is ruimte om vragen te stellen aan (oud)studenten en docenten. Ook zal er (op verzoek)een individueel adviesgesprek met een docent plaatsvinden en na afloop is er een feestelijke afsluiting. De opleiding vindt het erg belangrijk dat je een opleiding kiest die bij je past.

Moet ik iets voorbereiden of meenemen?

Nee, je hoeft niets voor te bereiden of mee te nemen.

Studiekeuzecheckdata in augustus voor opleidingen die in september starten

Tussen 19 en 30 augustus 2019 vindt de Studiekeuzecheck plaats voor alle opleidingen die in september starten. Zodra je aanmelding via Studielink is verwerkt, ontvang je van ons een e-mail met daarin een link naar de Selfservice-omgeving van Inholland. Hier vind je een stappenplan met alle stappen die je moet doorlopen om aan de Studiekeuzecheck activiteiten te voldoen. In onderstaand overzicht staat per opleiding de datum en de locatie(s) van de Studiekeuzecheck aangegeven.
Download het SKC overzicht met datum per opleiding en locatie in augustus 2019 (pdf) >

Vragen?

Heb je vragen over de Studiekeuzecheck. Stuur dan een e-mail naar onderstaande contactpersoon.

Alkmaar ilse.vandenheuvel@inholland.nl

Heb je vragen?

Wij helpen je graag verder!