Communicatie voltijd

"Communicatie heeft een eigen verdieping waardoor het voelt alsof je in een creatieve community zit i.p.v. in een klas."

CRB Communicatie VHES Samantha Van Leuven

Vierdejaars Samantha van Leuven

Ik ben Samantha van Leuven, vierdejaars Communicatie student op de locatie in Diemen. Ik ben net begonnen aan mijn afstudeerjaar. Ondanks dat ik het leuk heb gehad op de studie, kan ik niet wachten om de kennis die ik heb opgedaan tijdens de studie in de praktijk toe te passen.

Wat fijn is aan Inholland is dat de school kleinschalig is en dat we bij Communicatie een eigen verdieping hebben. Hierdoor voelt het echt alsof we in een creatieve community zitten in plaats van een klas. De docenten zijn allemaal toegankelijk en kun je altijd mailen als je ergens een vraag over hebt. Ik heb nooit het gevoel gehad dat ik er alleen voor stond.

Communicatie heeft veel verschillende aspecten, de studie geeft je veel ruimte om zelf te ontdekken wat je leuk vindt binnen dit domein. Je merkt daarnaast direct waar je talenten liggen en waar je nog aan moet werken.

Heb je een vraag over de studie, over de locatie Diemen of over studeren zelf? Stuur mij dan een mail!Bedankt. Ik probeer zo snel en duidelijk mogelijk je vraag te beantwoorden.

 

Heb je vragen?

Wij helpen je graag verder!