Dier in de Duurzame Samenleving (Dier- en Veehouderij) voltijd

Studiekeuzecheck Dier in de Duurzame Samenleving (Dier- en Veehouderij)

Nadat je je voor de opleiding hebt aangemeld in Studielink, ontvang je vanuit de Centrale Studentenadministratie per e-mail meer informatie over jouw Studiekeuzecheck en jouw persoonlijke Studiekeuzecheckpagina in Selfservice. De Studiekeuzecheck helpt je te bepalen of de opleiding die je hebt gekozen echt bij je past. Niet alleen omdat je dan met meer plezier je opleiding volgt, maar ook omdat de kans groter is dat je deze opleiding met succes afrondt. De studiekeuzecheck bij Inholland bestaat uit de volgende verplichte onderdelen:
1. Je vult vooraf een online vragenlijst in. De uitslag ontvang je direct per mail.
2. Indien van toepassing maak je vooraf een huiswerkopdracht en neemt deze mee.
3. Je neemt deel aan de bijeenkomst bij Inholland waar je hoort wat jouw advies is. Binnen een aantal dagen ontvang je een bevestiging van het advies ook per e-mail.

Hoe ziet het programma van de Studiekeuzecheck bij de opleiding Dier in de Duurzame Samenleving eruit?

De Studiekeuzecheck duurt een halve dag en vindt plaats op locatie van de opleiding. Dit dagdeel bestaat uit een introductieles en werkcollege. Tijdens deze les vinden de individuele gesprekken plaats. In de les worden aan de hand van voorbeelden en opdrachten verschillende aspecten van de opleiding belicht, ook is er tussendoor tijd voor algemene vragen.

Moet ik iets voorbereiden of meenemen?

Voorafgaand aan de Studiekeuzecheck heb je de online vragenlijst en toets gemaakt. Ook heb je een huiswerkopdracht gemaakt. Deze bestaat uit het bestuderen van de presentaties en het beantwoorden van de vragen. Het is belangrijk dat je dit doet voor aanvang van het gesprek.
Lees meer over de huiswerkopdracht

Voor de Studiekeuzecheck hoef je verder niets mee te nemen.

Vragen?

Heb je vragen over de Studiekeuzecheck. Neem dan contact op via intake.agri.delft@inholland.nl.

Heb je vragen?

Wij helpen je graag verder!

Whatsapp
06-21115555
Telefoon
023-522 3228