Facility Management voltijd

Heb je vragen over deze opleiding, of over Inholland? Stel ze aan mij.

Student Elise Bras

Vraag het aan student Elise Bras 

Mijn naam is Elise Bras en ik ben 22 jaar oud. Ik ben een tweedejaarsstudent bij de opleiding Facility Management aan Hogeschool Inholland Diemen.

Voor deze opleiding heb ik een mbo-opleiding Interieuradviseur gevolgd. Nadat ik deze opleiding had afgerond wilde ik graag de volgende stap maken door verder te studeren aan het hbo. Ook wilde ik graag iets nieuws proberen en heb daarom de stap gemaakt naar deze opleiding. Sommige mensen vragen zich af of deze stap niet te moeilijk is. Mijn antwoord hierop is: nee. Persoonlijk heb ik deze stap als erg makkelijk ervaren.

De opleiding Facility Management is erg breed. Tijdens de opleiding kun je als student je eigen leerroute bepalen door je eigen praktijkopdrachten te kiezen. In het eerste en tweede leerjaar ben je bezig met praktijkopdrachten waar je ook op wordt getoetst. Dit wordt niet gedaan door middel van tentamens, maar door te laten zien dat je begrijpt wat je in praktijk toepast. Doordat je werkt aan echte vraagstukken word je goed voorbereid op het werkveld. In het derde en vierde leerjaar kun je ook voor je eigen tracks kiezen. Er zijn veel opties die je als student zelf mag kiezen. Dit was dan ook één van de redenen dat ik heb gekozen voor deze opleiding.

De opleiding Facility Management bestaat uit een klein team van docenten. Zij zorgen ervoor dat de studenten een band krijgen met elkaar. Na het einde van het eerste jaar ken je alle namen van je medestudenten. Het is een zeer persoonlijke opleiding waar je geen ‘nummertje bent’.

Wil je meer weten over de opleiding Facility Management? Stuur een e-mail naar mij toe, ik beantwoord graag jouw vragen!

Heb je vragen?

Wij helpen je graag verder!

Whatsapp
06-21115555
Telefoon
023-522 3228