Food Commerce & Technology voltijd

Van ingrediënten tot productie en marketing. Jij leert alles over food.

Een vegetarische frikandel. Bonbons gemaakt van sinaasappelschillen. Zoet broodbeleg dat lekker is én supergezond. Het is zomaar een greep uit de producten die onze studenten hebben ontwikkeld. Wil jij ook heerlijke voedingsmiddelen bedenken? Levensmiddelen die passen bij een gezond dieet? Geproduceerd met een duurzame voedingstechnologie? En die goed verkopen in de winkel? Bij de hbo-opleiding Food Commerce & Technology leer je alles over het ontwikkelen, produceren én verkopen van voeding. We leiden je op tot een foodprofessional die overal in de foodsector terecht kan. Doe onderzoek naar de voorkeuren van consumenten. Ontwikkel een te gek nieuw product. Produceer het product op een handige manier. En zet dit met een campagne succesvol in de markt.

 

Met deze hbo-opleiding in food technology en foodinnovatie ga je meteen vanaf het eerste jaar aan de slag met uiteenlopende praktijkopdrachten. Zo ontdek je wat het beste bij jou past. De laatste twee jaar volg jij je eigen route richting jouw specialisatie. Wordt het de kant van marketing en sales of ga je meer richting productie en voedingstechnologie? Uiteraard helpen we jou je weg te vinden. Want studeren bij Food Commerce & Technology is persoonlijk en dichtbij: vanaf dag één maak je deel uit van een hechte, vertrouwde community van studenten en docenten. Hier kennen we elkaar en waarderen we jou om wie je bent en wat je wilt worden. Zo ontwikkel jij je als mens en als professional die vandaag bedenkt wat wij morgen gaan eten.

Lees meer over de opleiding Food Commerce & Technology

niveau
Bachelor
duur
4 jaar
Voltijd
locatie
Amsterdam en Delft
taal
Nederlands

Kom 5 juni naar de Open Avond

Meld je aan!

Leuke opleiding?

Op de hoogte blijven?

Probeer de opleiding uit

Kom proefstuderen

Wat je moet weten over Food Commerce & Technology

  1. Je volgt de enige hbo-opleiding in Nederland gericht op foodmarketing én -technologie. Ontdek wat jij het leukste vindt.
  2. Je leert alles over voeding: het ontwikkelen, produceren en verkopen.
  3. Je gaat aan de slag met echte projecten van bedrijven. Zelf én samen met studiegenoten.
  4. In jaar drie en vier ga je stages lopen. Zin in een avontuur? Stagelopen kan ook in het buitenland!
  5. Je eigen food onderneming starten tijdens de opleiding? Ook dat is mogelijk, met de minor Food Challenge Ondernemen.
  6. In de foodsector vind je altijd interessante uitdagingen en banen.

Trots op

Ashley Foekens

Tijdens haar stage bij Albert Heijn ontwikkelde ze het gezondere vegan frikandelbroodje. Deze werd verkozen tot beste product van het jaar. Daarnaast is ze in haar laatste studiejaar tijdens de minor Food Challenge Ondernemen haar eigen start-up begonnen met klasgenote Swenne Gräfing. Met SANO fruibeleg willen ze laten zien dat je op een gezonde manier van zoet beleg kunt genieten.

Lees meer

Lijkt dit je een leuke opleiding?

We houden je graag op de hoogte van de opleiding Food Commerce & Technology voltijd. Zo kun je ontdekken of de opleiding bij jou past en helpen we je bij je studiekeuze. Laat je e-mailadres achter en wij doen de rest.

Heb je vragen?

Wij helpen je graag verder!

Whatsapp
06-21115555
Telefoon
023-522 3228