Integrale Veiligheidskunde voltijd

Studiekeuzecheck Integrale Veiligheidskunde

Nadat je je voor de opleiding hebt aangemeld in Studielink, ontvang je vanuit de Centrale Studentenadministratie per e-mail meer informatie over jouw Studiekeuzecheck en jouw persoonlijke Studiekeuzecheckpagina in Selfservice. De Studiekeuzecheck helpt je te bepalen of de opleiding die je hebt gekozen echt bij je past. Niet alleen omdat je dan met meer plezier je opleiding volgt, maar ook omdat de kans groter is dat je deze opleiding met succes afrondt. De studiekeuzecheck bij Inholland bestaat uit de volgende verplichte onderdelen:
1. Je vult vooraf een online vragenlijst in. De uitslag ontvang je direct per mail.
2. Indien van toepassing maak je vooraf een huiswerkopdracht en neemt deze mee.
3. Je neemt deel aan de bijeenkomst bij Inholland waar je hoort wat jouw advies is. Binnen een aantal dagen ontvang je een bevestiging van het advies ook per e-mail.

Hoe ziet het programma van de Studiekeuzecheck bij Integrale Veiligheidskunde er uit?

De Studiekeuzecheck van de opleiding Integrale Veiligheidskunde bestaat uit een online vragenlijst en het maken van een opdracht tijdens de SKC-middag op Inholland. De opdracht wordt later bekend gemaakt. Mocht je een lage uitslag hebben op de online vragenlijst, dan volgt direct na de opdracht een adviesgesprek.

Moet ik iets voorbereiden of meenemen?

Nee. Je hoeft niets voor te bereiden of mee te nemen.

Vragen?

Stuur dan een e-mail naar johan.goossens@inholland.nl.

Heb je vragen?

Wij helpen je graag verder!

Whatsapp
06-21115555
Telefoon
023-522 3228