Integrale Veiligheidskunde voltijd

“We brengen studenten, afgestudeerden en professionals samen door middel van een gedeelde passie voor veiligheid.”

Activiteitencommissie Integrale Veiligheidskunde

Studenten die elkaar helpen om zich te ontwikkelen; je vindt ze bij de Activiteitencommissie Integrale Veiligheidskunde (ACIV). ACIV bestaat uit elf enthousiaste teamleden die activiteiten organiseren voor de opleidingen Integrale Veiligheid van Inholland Rotterdam. Met als doel: samen werken aan persoonlijke ontwikkeling in een gezellige sfeer. Hierbij staat ons motto 'Door Studenten, Voor Studenten' centraal.

Veel activiteiten

Dat principe is de basis van alles wat we doen. ACIV organiseert veel verschillende activiteiten; van werkveldbezoeken tot gastcolleges en netwerkborrels. De focus ligt op het overbrengen van kennis en het professionaliseren van studenten.

Op de hoogte blijven van het werkveld

De wereld van de veiligheid is in beweging. Ook is er meer aanbod dan vraag op arbeidsmarkt. Studenten willen daarom graag op de hoogte blijven van de actuele praktijk. Het team achter de ACIV streeft daarom naar goede banden met het werkveld. We hebben verschillende partners, zoals de Security Management Group, waarmee we samen activiteiten organiseren.

<foto>

Samenwerking met de opleiding

De banden met Inholland en met name de opleiding Integrale Veiligheidskunde zijn sterk. De activiteiten stemmen we dan ook zijn zoveel mogelijk af op studiejaren en onderwijsperiodes. We organiseren dan gastcolleges met oud-docenten of afgestudeerden die de studenten wat willen vertellen over hun werkzaamheden als IVK'er. Dit laat zien dat de ACIV een nauwe samenwerking heeft met de opleiding.

Verrijking van je cv

We vinden het belangrijk om de studenten kennis te laten maken met het werkveld. Als ACIV-lid zijnde is het een verrijking op je cv; je laat zien dat je organisatorisch en een meedenker bent. Dat je verder kijkt dan dat je neus lang is en dat je kennis van de opleiding meeneemt in het organiseren van activiteiten. Daarnaast bestaat de ACIV uit een hecht clubje studenten met dezelfde passie: je actief inzetten voor de opleiding, maar ook voor je eigen ontwikkeling!

Volg ons op social media:

Instagram 
Facebook 
LinkedIn 

Heb je vragen?

Neem contact met ons op via aciv@student.inholland.nl

Heb je vragen?

Wij helpen je graag verder!