Leisure & Events Management voltijd

Heb je vragen over deze opleiding, of over Inholland? Stel ze aan mij.

Vraag het aan student Lana Anthoniesse

Student Lana Anthoniesse

Hi! Mijn naam is Lana Anthoniesse, ik ben 20 jaar oud en zit nu in het tweede jaar van de studie Leisure & Events Management.

Op de middelbare school was ik erg zoekende welke studie ik nou wilde gaan doen. Het leek wel of elke hogeschool dezelfde opleidingen aanbood. Eén ding wist ik wel zeker: ik wilde niet een standaard opleiding zoals bedrijfskunde gaan doen. Door het bezoeken van heel veel open dagen, proefstuderen en voorlichtingen ontdekte ik waar mijn interesses wel en juist niet lagen.

Plannen en organiseren gecombineerd met vrijetijdskunde is volgens mij de perfecte opleiding voor toekomstige professionals die hier een passie voor hebben. Na een proefstudeerdag bij de studie Leisure & Events Management kwam ik erachter dat deze opleiding perfect bij mij paste. Ik schreef me dus meteen in voor die opleiding.

De sfeer bij Hogeschool Inholland is erg persoonlijk. Docenten kennen je bij naam en je kan ze gemakkelijk benaderen. Ook komen alle docenten uit het werkveld, waardoor ze veel kennis en ervaring hebben over bepaalde vakken en onderwerpen.

Ik hoop jullie te zien op de open dagen, proefstuderen en meelopen! Mochten jullie nog vragen hebben, stuur mij dan een mailtje!

Liefs, Lana

Heb je vragen?

Wij helpen je graag verder!

Whatsapp
06-21115555
Telefoon
023-522 3228