Leisure & Events Management voltijd

Heb je vragen over deze opleiding, of over Inholland? Stel ze aan mij.

Vraag het aan student Lisanne

Hoi! Mijn naam is Lisanne van den Broek en ik ben 23 jaar oud. Op dit moment zit ik in het derde jaar van Leisure & Events Management.

Motivatie

Drie jaar geleden kreeg ik de mogelijkheid om te werken op een groot evenement bij mij in de buurt. Ik vond het zo gaaf om een kijkje achter de schermen te krijgen, te leren hoe het evenement tot stand was gekomen en hoe alles bedacht werd. Mijn beste vriendin die de opleiding Leisure & Events Management deed vertelde mij hoe goed de opleiding en dit werk op elkaar aansloot. Ik heb met haar een dag meegelopen en was er gelijk uit: dit wil ik doen!

Vrije tijd is voor mensen steeds belangrijker. Door de huidige omstandigheden vinden mensen het nog belangrijker hun vrije tijd goed te besteden. Nu grote bijeenkomsten niet meer mogelijk zijn is het belangrijk dat er naar andere wegen wordt gezocht, om alsnog mensen met elkaar te verbinden en van hun vrije tijd te laten genieten. Om nieuwe concepten en belevenissen te bedenken zijn wij, de toekomstige vrijetijdsmanagers, hard nodig!

Sfeer

De sfeer op de opleiding is heel fijn. Je kan altijd even bij een docent binnen lopen als je vragen hebt of ergens mee zit. Daarnaast is het eerste jaar goed te doen. Als je alle lessen volgt en de stof goed bijhoudt zijn de tentamens goed te halen. Elke periode werk je met medestudenten aan een project die te maken heeft met het werkveld en de vakken die je op dat moment volgt. Dit is erg leuk, want je mag gelijk aan de slag met onderwerpen uit het werkveld. Vaak mag je al met echte opdrachtgevers werken. Hoe gaaf is dat?

Tip!

Zorg ervoor dat je je goed oriënteert tijdens de (online) open dagen voordat je een opleiding kiest. Ga langs bij de opleiding tijdens de open dagen, stel de vragen die je hebt en kijk of je je thuis voelt op de locatie en verbonden voelt met de opleiding. De komende vier jaar is dit namelijk je tweede thuis!
Heb je nog een vraag of iets anders waar je meer over wil weten? Stuur gerust een mail via onderstaand formulier. Ik help je graag!

Heb je vragen?

Wij helpen je graag verder!

Whatsapp
06-21115555
Telefoon
023-522 3228