Leisure & Events Management voltijd

Heb je vragen over deze opleiding, of over Inholland? Stel ze aan mij.

Student Renée Bakker

Hoi! Mijn naam is Renée Bakker, ik ben 21 jaar oud en ik zit nu in het tweede jaar van de studie leisure & eventsmanagement.

Toen ik van de middelbare school af kwam was ik aan het twijfelen tussen de middelbare hotelschool en de evenementen branche. Toen heb ik gekozen voor de middelbare hotelschool. Daarna heb ik verschillende wijnopleidingen gedaan en gewerkt in een sterrenrestaurant. Toen begon het studentenleven wel weer een beetje te kriebelen. Ik kwam erachter dat deze opleiding niet alleen evenementen organiseren is maar ook vrijetijdskunde. In tijd van corona misschien niet de meest logische keuze, maar juist wel heel erg interessant. Want, wat doe jij met je vrijetijd als alles dicht is?

En nu… Na covid, staat de branche te springen om weer te organiseren en te ondernemen! Hoe gaat de branche verder? Wat nemen we mee vanuit de afgelopen tijd? Daar gaan we achter komen, sterker nog, wij zijn degene die dat gaan organiseren!

De sfeer op school is super persoonlijk. Alle docenten kennen ons bij naam en de meeste docenten kunnen wij gewoon een appje sturen. De eerste keer dat ik hier het gebouw binnenliep had ik gelijk een gevoel van thuis komen. Het gevoel dat de docenten samenwerken in plaats van tegenwerken is ook heel fijn.

Ik hoop jullie te zien op de open dagen! Mochten jullie nog vragen hebben, stuur mij gerust een mailtje!

Groetjes Renée

Heb je vragen?

Wij helpen je graag verder!