Master Educational Leadership

Versterk als Master of Arts de positie van jouw school.

Na de Master Educational Leadership

Je weet dat jouw schoolorganisatie een organisatie is die midden in de maatschappij staat. En die maatschappij verandert snel. Denk aan globalisering en de groeiende kenniseconomie. Als goed opgeleide professional kun je deze veranderingen nu zelf sturen en leiden.

Ook kun je nu een onderzoeksmatige cultuur creëren op jouw school, omdat je met behulp van in de school aanwezige data en externe data het leerproces van leerlingen kunt optimaliseren. Door onder meer op deze wijze de schoolomgeving bij jouw school te betrekken, versterk je als schoolleider de positie van jouw school.

Open Avond 13 december

Bekijk wat je kunt verwachten

Leuke opleiding?

Op de hoogte blijven?

Keuze gemaakt?

Inschrijven

Wat krijg je na afronding van de studie?

Je krijgt de graad Master of Arts. Schoolleiders in het primair onderwijs krijgen een basisregistratie in het Schoolleiders register. Maak met jouw nieuwe kennis meteen het verschil in jouw onderwijsorganisatie.

Welke vaardigheden heb je na de opleiding?

  • Je kunt het initiatief nemen in onderwijsvernieuwing.
  • Je neemt je verantwoordelijk voor de kwaliteit van het werk van leraren en docenten.
  • Je kunt je zelf goed aansturen en je kunt problemen effectief oplossen.
  • In de ontwikkeling van je eigen school toon jij het initiatief.

Netwerk

Heb je de Master Educational Leadership afgerond? Dan maak jij automatisch deel uit van een lerend netwerk van educational leaders. Bespreek met dit netwerk van leidinggevenden uit verschillende scholen en opleidingen bijvoorbeeld actuele onderwerpen vanuit diverse onderwijscontexten. Zulk contact is onmisbaar voor een leidinggevende die zijn organisatie toekomstgericht wilt maken. De mastergraad kan daarnaast je (her)registratie als schoolleider makkelijker maken.