Muziek voltijd

"Nieuwe muzikanten ontmoeten en daarmee samenwerken vond ik erg leuk en leerzaam."

Afgestudeerde Pien Breeuwsma

Alumnus Pien Breeuwsma heeft de afstudeerrichting Pop afgerond.

Wat houdt je nu bezig?
Op dit moment ben ik actief onder de naam PYN. Hiermee maak ik Indie Pop muziek en ben ik momenteel veel aan het optreden door heel Nederland.

Hoe is je carrière verlopen na je afstuderen?
Ik ben nu een jaar afgestudeerd. Omdat ik tijdens mijn afstudeerconcert al bezig was met mijn nieuwe werk, kon ik die lijn meteen voortzetten na mijn afstuderen. Belangrijk is te geloven dat alles wat je voor ogen hebt kan lukken en dat je er hard voor moet werken. Ik denk dat deze combinatie het belangrijkste ingrediënt is voor succes en dan is een portie geluk natuurlijk mooi meegenomen. Mijn doel voor de toekomst is meer EP's en uiteindelijk albums maken en veel gaan spelen. Een buitenlandse tour is een van mijn doelen voor de komende jaren.

Hoe heb je de opleiding ervaren?
Nieuwe muzikanten ontmoeten en daarmee samenwerken vond ik erg leuk en leerzaam tijdens mijn studie. En alle nieuwe informatie die je krijgt. Natuurlijk is niet alles leuk om te leren, maar soms komt het toch ineens van pas nadat je bent afgestudeerd. Probeer gewoon je eigen pad uit te stippelen en daar 100% voor te gaan. Makkelijker gezegd dan gedaan, maar elke stap die je maakt is er eentje en zorgt dat je dichter bij je doel komt.

Volg PYN op Facebook.

Heb je vragen?

Wij helpen je graag verder!

Whatsapp
06-21115555
Telefoon
023-522 3228