Technische Bedrijfskunde voltijd

Nol Graas (Technische Bedrijfskunde)
Docent van het jaar 2022-2023

De Wij Inholland award Docent van het jaar 2022-2023 is onlangs in Rotterdam uitgereikt. De award gaat jaarlijks naar collega’s die bijzonder werk verrichten. Nol Graas (docent Technische Bedrijfskunde) is de trotse ontvanger van de Wij Inholland award voor Docent van het jaar.

Zowel de jury als alle collega’s van Inholland konden stemmen op drie genomineerde docenten. Nol Graas kwam als winnaar uit de bus. Tijdens de zinderende finale op de Dag van het Onderwijs & Onderzoek was het eer aan collegelid Marije Deutekom en Gadir Mhanna, student Tourism Management bij Inholland Haarlem om de gelukkige te feliciteren en in de bloemen te zetten.

‘Ondernemend, innovatief en bevlogen, dat is Nol’
Nol Graas is docent Technische Bedrijfskunde, mentor van de studievereniging Technische Bedrijfskunde (Mix & Match stagebeurs voor en door studenten) en is één van de programmacoördinatoren voor de minor Innoveren & Ondernemen (waar een team dit jaar de Europese finale won voor beste student company). Daarnaast is hij lid van de examencommissie en voorzitter van de deelmedezeggenschapsraad. Nol is ook de projectleider van het lab Techvalley waarin wordt samengewerkt met een 30-tal maakindustriebedrijven. Nol vormt een linking pin tussen studenten en houdt van leren in de praktijk, zoals in hackatons.

De jury spreekt zijn waardering uit voor de energieke wijze waarop Nol invulling geeft aan zijn docentschap. “Hij is hierin ondernemend, innovatief en bevlogen.  Nol vervult uiteenlopende rollen, zowel binnen zijn domein als Inholland-breed.  Nol weet studenten een stem te geven, stelt het leerproces van zijn studenten centraal en weet dat praktijkgericht werken veel meerwaarde heeft voor het leerproces van studenten. Hij deelt hierbij zijn leerproces ook met zijn studenten.”

Nol is superblij met de award, maar draagt de prijs ook graag aan zijn team op. “Er gaat van alles door me heen. Heel bijzonder.  Ik krijg nu de prijs, maar het gaat natuurlijk om mijn hele team. We doen het met elkaar.”

Heb je vragen?

Wij helpen je graag verder!

Whatsapp
06-21115555
Telefoon
023-522 3228