Technische Bedrijfskunde voltijd

Inschrijven Technische Bedrijfskunde

Stappenplan Inschrijven
1
Dien een verzoek tot inschrijving in via Studielink

Als eerste dien je een verzoek tot inschrijving in via Studielink. Hiervoor heb je een DigiD nodig. Zorg dat je hier tijdig over beschikt, want het aanvragen van een DigiD kan 5 werkdagen in beslag nemen. Het is belangrijk dat je je uiterlijk 1 augustus 2021 aanmeldt.

Start februari 2021
Een aantal opleidingen start in februari 2021. Voor dit startmoment is de uiterlijke inschrijfdatum 15 januari 2021.

Ga naar Studielink om een inschrijfverzoek te doen

2
Neem je Inholland-account in gebruik

Na je aanmelding ontvang je binnen een paar dagen twee mails van Inholland. Hierin staat onder andere hoe jij je Inholland-account in gebruik neemt. Doe dit gelijk, want jouw wachtwoord is beperkt geldig!

3
Bekijk in Selfservice jouw inschrijfvoorwaarden

In een van de mails staat ook de link naar Selfservice. In Selfservice vind je een overzicht van de voor jou geldende inschrijfvoorwaarden. Welke inschrijfvoorwaarden voor jou van toepassing zijn, is afhankelijk van de gekozen opleiding en van jouw persoonlijke situatie. Kijk goed wat jij moet doen om ingeschreven te kunnen worden!

Tip: Je kunt ook met de MyStart-app jouw inschrijfvoortgang op de voet volgen.

4
Doe de Studiekeuzecheck

In veel gevallen is de Studiekeuzecheck een verplicht onderdeel van de aanmeldprocedure. Op de Studiekeuzecheck-pagina in Selfservice vind je de verschillende onderdelen van jouw Studiekeuzecheck, inclusief de verschillende deadlines.

5
Geef je machtiging af via Studielink

De betaling van je collegegeld regel je via een machtiging. Wanneer je je vroeg in het studiejaar aanmeldt, dan ontvang je een bericht zodra dit mogelijk is. In andere gevallen kan dit gelijk al.

6
Voldoe op tijd aan de overige inschrijfvoorwaarden

Zorg ervoor dat je uiterlijk 31 augustus 2021 aan alle inschrijfvoorwaarden hebt voldaan. Is jouw inschrijving compleet? Dan heb je recht op jouw collegekaart en kun je je bewijs van inschrijving downloaden via Selfservice.

Start februari 2021
Voor de opleidingen die in februari 2021 starten: zorg ervoor dat je uiterlijk 15 januari 2021 aan alle inschrijfvoorwaarden hebt voldaan.

Lees meer over inschrijven

Heb je vragen?

Wij helpen je graag verder!