Technische Bedrijfskunde voltijd

Dit is dé opleiding voor een technisch bedrijfskundige in spé, die het een uitdaging vindt om problemen op te lossen en organisatorisch sterk is.

Voltijd | Deeltijd

Als technisch bedrijfskundige word je een breed inzetbare professional met straks ruime keuze op de arbeidsmarkt. Bij de bacheloropleiding Technische Bedrijfskunde staat het ontwerpen en verbeteren van bedrijfsprocessen centraal. Deze processen stellen een bedrijf in staat om efficiënt en effectief te draaien. Alle onderdelen binnen een organisatie komen daarbij aan bod: de productieafdelingen, verkoop en marketing, distributie, maar ook financiën en personeelszaken. Dit is dé opleiding voor een technisch bedrijfskundige in spé, die het een uitdaging vindt om problemen op te lossen, organisatorisch sterk is en interesse heeft in technologie, economie en marketing.

Lees meer over de opleiding Technische Bedrijfskunde

niveau
Bachelor
duur
4 jaar
Voltijd
locatie
Alkmaar
taal
Nederlands

Open Avond 30 oktober

Meld je aan

Lees meer

Download de brochure

 

Probeer de opleiding uit

Kom proefstuderen

Wat je moet weten over Technische Bedrijfskunde

  1. De praktijk staat centraal. Je houdt je bezig met het oplossen van echte problemen van bedrijven. 
  2. Je loopt maar liefst drie keer stage en doet zo veel praktijkervaring op.
  3. De studievereniging organiseert onder meer de introductieweek, binnenlandse en buitenlandse studiereizen, excursies naar productiebedrijven en de stagemarkt Mix & Match Event. 
  4. Na de opleiding staan de bedrijven voor je in de rij. Aan jou de keuze!
  5. De opleiding heeft een alumnivereniging. Dit netwerk bestaat uit afgestudeerden die inmiddels hun sporen in het bedrijfsleven hebben verdiend.

Trots op

Bug-A-Lock

De helft van de Nederlandse vrouwen heeft angst voor spinnen, onder mannen is dit slechts tien procent. Vierdejaarsstudenten Sandy, Tom, Jasper en Ruben van de opleiding Technische Bedrijfskunde bij Inholland Alkmaar ontwikkelden de Bug-A-Lock om spinnen makkelijker te verwijderen. Dit opzetstuk waarmee de stofzuigerslang wordt afgesloten is inmiddels verkrijgbaar bij diverse markten en winkels.

Lees meer

Heb je vragen?

Wij helpen je graag verder!