Tuinbouw & Agribusiness voltijd

Wereldwijd zijn veel Nederlandse bedrijven actief. Jij pikt daar een graantje van mee met werk in deze innoverende, internationale keten.

Voltijd | Deeltijd

Wie aan Nederland denkt, heeft het al snel over tulpen, rozen en talloze groenten uit de kas. Onze tuinbouw bloeit, ook internationaal. Over de hele wereld vind je Nederlandse bedrijven. Ze lopen wereldwijd voorop dankzij innovaties in teelt, techniek en veredeling. Jij wilt daar een graantje van meepikken en werken in deze innoverende, internationale keten. Dat kan in onderzoek, productie, logistiek of sales en marketing. Bekijk alvast hoe jouw carrière kan beginnen. Start met de opleiding Tuinbouw & Agribusiness bij Inholland Delft, aan de rand van het West- en Oostland.

Lees meer over de opleiding Tuinbouw & Agribusiness

niveau
Bachelor
duur
4 jaar
Voltijd
locatie
Delft
taal
Nederlands

Open Avond 1 november

Meld je aan!

Alle info op een rij

Download de flyer

Probeer de opleiding uit

Kom proefstuderen

Wat je moet weten over Tuinbouw & Agribusiness

  1. Na de opleiding Tuinbouw & Agribusiness ben je verzekerd van een baan. In de sector ligt namelijk het werk voor het oprapen.
  2. In het tweede jaar kies je een afstudeerrichting die bij jou past. Kies je voor de technische of bedrijfskundige kant?
  3. Onze groene locatie in Delft heeft echte klimaatkassen!
  4. Heb je ondernemersbloed? Bij deze opleiding leer je hoe je een kwekerij of adviesbureau kan opzetten. 
  5. De tuinbouwsector is heel internationaal. Inholland Delft werkt onder meersamen met twee Chinese universiteiten en verzorgt met hen een Double Degree-programma aan.

Trots op

Arnoud, Guillermo, Tim en Mark

“Wij hadden nooit verwacht dat we zo veel konden betekenen voor een bedrijf”, zegt Guillermo Griffith over een multidisciplinaire experiment dat hij met Arnoud, Tim en Mark uitvoerde voor paprikaveredelingsbedrijf Westland Seeds. De studenten Biotechnologie en Tuinbouw & Agribusiness van Inholland Amsterdam en Inholland Delft laten met de resultaten zien dat moleculaire veredeling een belangrijke innovatie is voor het bedrijfsleven.

Lees meer

Heb je vragen?

Wij helpen je graag verder!

Whatsapp
06-21115555
Telefoon
023-522 3228