Onze innovatieve en technische opleidingen

Met een technische opleiding of innovatie-opleiding op zak maak je de wereld zuiniger, duurzamer, makkelijker of mooier. En wat heb je daar allemaal voor nodig? Bekijk en vergelijk hieronder onze technische, innovatieve opleidingen.

16 opleidingen

Aeronautical Engineering (EN)

Voltijd – Fascinated by the technique behind moving machines? Enter the world of Aeronautical Engineering.

Delft

Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek

Voltijd – Met de opleiding BML leer je hoe levende organismen in elkaar zitten, zodat je je steentje kan bijdragen aan de genezing en bestrijding van ziekten en aandoeningen.

Amsterdam

Biotechnologie

Voltijd – Wat vandaag in het lab wordt ontdekt, kan morgen de wereld veranderen. Wil jij deel uitmaken van deze ontdekkingstocht? Kies dan voor Biotechnologie.

Amsterdam

Bouwkunde

Voltijd – Vind je dat mensen beter kunnen wonen, werken of recreëren? Met jouw diploma Bouwkunde ben je op allerlei manieren betrokken bij elk denkbaar bouwproject.

Alkmaar, Haarlem

Business Studies

Voltijd – De opleiding Business Studies biedt je een brede basis, zodat je straks terecht kunt als allrounder binnen bijvoorbeeld marketing, financiën of management.

Alkmaar, Amsterdam, Den Haag, Haarlem, Rotterdam

Civiele Techniek

Voltijd – Wil jij megaconstructies als bruggen en auto- en spoorwegen bedenken en uitvoeren? Als civiel ingenieur zet jij je stempel in het Nederlands landschap.

Alkmaar

Dier in de Duurzame Samenleving (Dier- en Veehouderij)

Voltijd – Heb jij oog voor het dier en de functie die het heeft in ons dagelijks leven? Dan is Dier in de Duurzame Samenleving een interessante opleiding voor jou.

Delft

Elektrotechniek

Voltijd – Heb je affiniteit met automatisering en techniek? Als elektrotechnisch ingenieur sta je aan de wieg van de technische mogelijkheden van morgen.

Alkmaar

Elektrotechniek

Deeltijd – Met de deeltijdopleiding Elektrotechniek groei door in je vakgebied en krijg je meer inzicht in de technische en bedrijfskundige processen achter efficiënte toepassingen.

Alkmaar

Food Commerce & Technology

Voltijd – Meer weten over innovatie in food? Bij Food Commerce & Technology leer je alles over het ontwikkelen, produceren én verkopen van gezonde en duurzame voeding.

Amsterdam, Delft

Luchtvaarttechnologie

Voltijd – Als luchtvaarttechnicus ga je de technologie van vliegtuigen, drones en ook van raceauto's en windturbines doorgronden en verder ontwikkelen.

Delft

Medisch Beeldvormende en Radiotherapeutische Technieken

Duaal – Na het afronden van dit (door de werkgever) betaald duaal opleidingstraject kun je met behulp van CT- en MRI-scans diagnostisch onderzoek verrichten.

Haarlem

Medisch Beeldvormende en Radiotherapeutische Technieken

Voltijd – Met behulp van bijvoorbeeld radioactieve stoffen, en röntgen- en bestralingsapparatuur draag je bij aan optimale diagnostiek en behandeling van patiënten.

Haarlem

Technische Informatica

Voltijd – Tijdens de opleiding Technische Informatica leer je technische ICT-systemen en systemen voor technische producten ontwerpen en ontwikkelen.

Alkmaar

Tuinbouw & Agribusiness

Voltijd – Zet straks je eigen onderneming op, of deel met internationale klanten jouw tuinbouwkennis, zoals je bevindingen met betrekking tot teelt en veredeling.

Delft

Tuinbouw & Agribusiness

Deeltijd – Jij voelt je helemaal thuis in de tuinbouw, maar toch kriebelt er iets. Met de deeltijdopleiding Tuinbouw & Agribusiness vergroot je jouw carrièreperspectieven.

Delft

Kies een innovatieve en technische opleiding die bij jou past

Als bètastudent sta je met een technische studie midden in de praktijk. Logisch dat je enthousiast wordt van een technische studie of innovatie-opleiding. Midden in de samenleving kun je met jouw technische kunde en analyserend vermogen écht het verschil maken.

Heb je vragen?

We helpen je graag verder!

Whatsapp
06-21115555
Telefoon
023-522 3228