Verpleegkunde deeltijd

Thema: Een leven lang samen leren.

Meld je aan

HBO-V Event 2019

Op woensdag 20 maart 2019 organiseert de HBO-V van Hogeschool Inholland weer haar jaarlijkse HBO-V Event. Dit gratis evenement heeft als thema 'Een leven lang samen leren' en is speciaal voor álle verpleegkundigen en praktijkopleiders van Nederland.

Tijd

Het HBO-V Event duurt van 12.30 tot 17.00 uur.

Locatie

Hogeschool Inholland Amsterdam
Boelelaan 1109
1081 HV Amsterdam
Plan met Google Maps
Plan route met het openbaar vervoer

Programma

Programma

Vanaf 12.30 uur ben je van harte welkom en hebben wij koffie, thee en broodjes voor je klaar staan!

13.00 uur: Welkom en inleiding door onze dagvoorzitter
13.20 uur: 'Werkplekleren, een leven lang!', door Carol Timmer en Wessel Schulte, VUmc.
Traditioneel worden opkomende opleidingsvragen en geconstateerde opleidingsnoodzaak beantwoord met het aanbieden van formele trainingen en opleidingen. Eigenlijk volstaat deze schoolse manier van opleiden niet meer. Er valt simpel weg te veel te leren en veranderingen volgen elkaar snel op. Er zullen andere manieren van opleiden moeten worden bedacht en worden georganiseerd om aan de opleidings-en leervraagstukken te kunnen voldoen. Vanuit deze noodzaak zijn veel zorginstellingen de werkplek als leerplek aan het inrichten. Carol Timmer en Wessel Schulte delen informatie over werkplekleren anno nu!
14.00 uur: Workshopronde 1
14.40 uur: Pauze
15.10 uur: Workshopronde 2
16.00 uur: Workshopronde 3
16.45 uur: Afsluiting
17.00 uur: Napraten onder het genot van een hapje en drankje.

Wil je meer lezen over de inhoud van de presentatie of de workshops? Kijk dan ook op onze evenementenpagina op Facebook.

Workshops

Workshops

Gedurende de middag zijn er 3 workshops. De workshops worden in verschillende volgorde bezocht. Bij aanvang van het evenement (binnenkomst) staat op je badge in welke volgorde je de 3 workshops volgt.

  1. Workshop 1: 'Het nieuwe opleiden volgens BN2020; nieuwe vormen, mogelijkheden en uitdagingen', door Yvonne Zoetigheid, Inholland Academy.
  2. Workshop 2: 'Zorgtechnologie', door Ybranda Koster, Rob Doms en Laurence Alpay, lectoraat Medische Technologie.
  3. Workshop 3: 'Zinvolle leersituaties voor de HBO-V student, toetsen en valideren', door Ruud Duvekot, European Centre Valuation Prior Learning / Centre for Lifelong Learning Services (CL3S).

Heb je vragen?

Wij helpen je graag verder!