Uit liefde voor het onderwijs

Ons Domein Onderwijs & Innovatie

Onderwijs & Innovatie is er om onze studenten op te leiden tot wendbare en veerkrachtige onderwijsprofessionals. Professionals die kritisch denken en altijd willen blijven leren. Deze mentaliteit ademen we natuurlijk ook zelf: alles bij ons is gericht op onderwijs én innovatie.

We vormen leergemeenschappen met leerkrachten en de praktijk om onze studenten nog beter op te leiden. We gaan uit van uitdagende vragen, niet van belegen antwoorden, van het ‘hoe wel’ in plaats van het ‘ja maar’. Zo verleiden we jou ook om met initiatieven te komen of mee te doen met nieuwe plannen van anderen. Experimenteer, probeer, durf. En wees tegelijk verzekerd van een veilige, persoonlijke sfeer in hechte teams die bij elkaar één solide, professionele organisatie binnen onze hogeschool vormen: het Domein Onderwijs & Innovatie.

Onze collega's over Onderwijs & Innovatie

 

Ruth Jansen 

Opleidingsdocent Pedagogiek

"Ik deel mijn werk zo in, dat ik mijn kind altijd naar school kan brengen."

"Het is hard werken, maar hier mag en kan heel veel."

 

Diana Gerritsen

Opleidingsdocent Rekenen/Wiskunde

"Ik ken al mijn 180 studenten bij naam. Hier ben je geen nummer."

"Ik kan zo bij onze directeur binnenlopen en weet dat ik hem blij maak met een goed
idee."

 

Sjoerd van Santen

Opleidingsdocent Bewegingsonderwijs

"Het voelt hier als thuiskomen."

"Het is oprecht de mooiste baan die er is. Je hart gaat hier sneller kloppen."

5 redenen om bij ons te willen werken:

  1. Je vindt bij ons een ontspannen werksfeer waarbij je een persoonlijke relatie hebt met collega’s en je leidinggevende. Daardoor voel je je al snel thuis.
  2. Je geniet hier elke dag van de breed gedragen liefde voor het onderwijs bij collega’s die net zo bevlogen zijn als jij.
  3. Je geeft studenten niet alleen les maar begeleidt hen ook vanaf het begin bij hun onderzoek in de praktijk zodat ze met hun kritische, onderzoekende blik betere leerkrachten worden.
  4. Je wordt graag door ons uitgedaagd om jezelf als professional te blijven ontwikkelen en krijgt daarin volop support.
  5. Je profiteert van een professionele organisatie met een schat aan kennis, een solide, digitale werkomgeving en uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Past Onderwijs & Innovatie ook bij jou?

Jij houdt zielsveel van onderwijs. Misschien heb je daarom zelf voor de klas gestaan. Alleen is dat voor jou niet genoeg. Je wilt studenten lesgeven, hen helpen in hun onderzoekende houding én jezelf blijven uitdagen met heel veel andere taken en initiatieven.

Dat doe je samen met collega’s in inspirerende leergemeenschappen. Want zoals jouw studenten zich ontwikkelen, ontwikkel jij je ook graag: onderzoekend, experimenterend, vol lef en gretigheid om nieuwe dingen te proberen die ons onderwijs en onze organisatie nog beter maken, ook door technologie en digitalisering. Je houdt van variatie en continue verandering in je werk. En dat je daarvoor soms moet pieken, vind je niet erg. Want dat combineer je met perioden van meer vrije tijd. Zo vind je flexibel de balans tussen werk en privé.

Bekijk de opleidingen van ons Domein Onderwijs & Innovatie

Dit zijn wij. Wie ben jij?