Onze aanpakkers helpen je graag

Laat je inspireren door de cases en zie direct wat onze studenten voor jouw organisatie kunnen betekenen. Ook behoefte aan een creatieve, frisse blik? Neem contact met ons op en onze studenten werken en denken graag met je mee.

Uit de praktijk

Nieuwste podcast:

Feike van der Leij over de eiwitrijke veldboon als duurzaam alternatief 

De helft van de Nederlandse bevolking kampt met overgewicht. Het is dus hoog tijd dat gezond eten toegankelijker en lekkerder wordt. Maar gezonde keuzes maken voor mens én planeet is tegenwoordig uiterst complex. Gelukkig is er een hypergezonde, duurzame oplossing: onze eigen veldboon. Feike van der Leij, lector Health & Food, vertelt in deze podcast over de veldboon als eiwitrijk, duurzaam alternatief voor importsoja. De transitie van dierlijk eiwit naar plantaardig eiwit is essentieel, stelt Feike. "We hoeven heus niet allemaal vegetariër te worden. Maar we hebben op deze manier te weinig aardes om iedereen te voeden." 

Luister deze aflevering

Wil je samenwerken?

Neem contact met ons op