Data Governance

Resultaat module Data Governance

In deze opleiding leer je het belang van data governance en krijg je op strategisch niveau inzicht in hoe je een organisatie naar een datagedreven organisatie transformeert.

  • Weet je hoe je data governance inzet
  • Kan je de stappen formuleren richting een datagedreven organisatie
  • Heb je kennis van IT-architectuur
  • Heb je kennis van metadata management
  • Heb je kennis van het data governance framework
  • Strategisch implementeren van dataprocessen

Tijdens de hele opleiding werk je aan jouw eigen datamanifest. Elke dag reiken wij overzichtsopdrachten uit die je toepast op je eigen organisatie. Deze verwerk je uiteindelijk tot een big data roadmap.

In de big data roadmap breng je jouw datadoelen in kaart ten opzichte van je huidige situatie en maakt een fasenplan, dat beschrijft welke stappen je onderneemt richting de door jou beschreven toekomstvisie. Daarmee heb je concrete tools in handen om datagedreven innovatie, klantbenadering of procesverbetering te implementeren. 

Doorstroommogelijkheden

Na het volgen van de module Data Governance ben je toelaatbaar voor diverse verdiepende modules op het gebied van Big data waarmee je gericht werkt aan competenties (kennis en vaardigheid) die je nodig hebt in jouw eigen praktijk. Zodoende ontwikkel je je in eigen tempo in de richting die je wilt. Voor de overige modules, kijk je hier.

Interesse in deze module? Vraag een gratis brochure aan.

Bekijk de opleidingsinformatie en maak kennis met o.a. de organisatie, methode en locaties.

Download brochure

Is deze module iets voor jou? Schrijf je nu in!

Inschrijven