
Smaak is belangrijk bij aanschaf van eten, want eten moet vooral lekker zijn. Maar hoe weet je of de smaak van jouw product gewaardeerd wordt? Sensorisch onderzoek richt zich op de smaak, geur, het mondgevoel, uiterlijk en geluid van producten. Altijd al willen weten hoe je sensorisch onderzoek uitvoert om je producten te verbeteren of te beoordelen? Inholland Academy nodigt jou van harte uit voor de masterclass 'Smakelijk vlees' op dinsdag 14 januari 2020 in Delft. De masterclass richt zich op toegepast sensorisch onderzoek in de vleessector.
Dinsdag 14 januari 2020
Vera van Stokkom en Harry Vogel (docenten Sensoriek)
Hogeschool Inholland Delft
Rotterdamseweg 141
2628 AL Delft
routebeschrijving
Persoonlijk advies nodig? Ik help je graag verder!
Robin Snoek
opleidingsadviseur
Stel je vraag aan Robin
T: 06 1527 9786 | 088 466 30 30
E: robin.snoek@inholland.nl