Volg jouw opleiding in Den Haag

Kies je voor Inholland Den Haag, dan kies je voor een hogeschool waar jouw talent gezien wordt. Je vindt bij ons een veilige leeromgeving die jou klaarstoomt voor elke uitdaging, waar je later ook neerstrijkt. Wil je werken in de creatieve, zakelijke of juridische sector? Of heb je juist meer belangstelling voor onderwijs of welzijn? Ga de uitdaging aan bij Inholland Den Haag. De plek waar je je dromen kunt waarmaken.

Opleidingen in Den Haag

Bekijk het overzicht

Kom langs in Den Haag

Bezoek de Open Dag

Probeer opleidingen uit

Kom proefstuderen

Meer over studeren in Den Haag

Contact

Algemeen telefoonnummer

070 - 312 0 100

Studiekeuze Adviescentrum

Heb je hulp nodig bij je studiekeuze? Kom langs of maak een afspraak met onze studiekeuzeadviseur en stel al je studiekeuzevragen.
E: studiekeuze.denhaag@inholland.nl
T: 088 466 4 020
Maak een afspraak

Servicepunt

Het Servicepunt is er om al jouw vragen op het gebied van faciliteiten, ICT, onderwijsadministratie, roostering, studentwerkplekken en het gebouw te beantwoorden.
E: servicepunt.denhaag@inholland.nl
T: 070 312 0 110
Reguliere openingstijden van het Servicepunt: maandag t/m vrijdag: 8.00 tot 17.00 uur.

Studentendecaan

Heb je te maken met persoonlijke omstandigheden die (mogelijk) van invloed kunnen zijn op de studievoortgang, zoals een functiebeperking, ziekte of familieomstandigheden? Of wil je studie en topsport combineren? Maak dan een afspraak. 
E:  decanaat.denhaag@inholland.nl

International Office

Het startpunt voor jouw internationale activiteiten is het International Office. Hier krijg je informatie over de mogelijkheden voor studie en stage in het buitenland. 
E:
intoffice@inholland.nl
T: 010 439 2 220
Meer informatie

Bibliotheek

Via de digitale bibliotheek van Inholland heb je overal en altijd toegang tot de digitale collectie in de cloud. Log in op de website en je hebt toegang tot eindeloos veel informatiebronnen.
E:
 bibliotheek@inholland.nl
T: 088 466 1 661
WhatsApp06 2111 5525

Bereikbaarheid

Bezoekadres

De hogeschool ligt op circa 7 minuten lopen van Centraal Station en is prima te bereiken met bus, tram, fiets of auto.

Theresiastraat 8
2593 AN Den Haag
Plan met Google Maps
Plan je eigen route

Openingstijden

 • Maandag: 07.30 - 19.30 uur
 • Dinsdag: 07.30 - 22.30 uur
 • Woensdag: 07.30 - 19.30 uur
 • Donderdag: 07.30 - 22.30 uur
 • Vrijdag: 07.30 - 18.30 uur

Goed om te weten: thuis studeren en thuis werken blijft de norm. Kom alleen naar de locaties voor (onderwijs)activiteiten die geroosterd zijn.

Parkeren

Er is een beperkt aantal parkeerplaatsen voor bezoekers en medewerkers beschikbaar onder het gebouw van Hogeschool Inholland Den Haag. In de omgeving van de Theresiastraat zijn voldoende parkeermogelijkheden. 

 • Theresiastraat
  € 1,85 per uur van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 17.00
  (max. 2 uur).
 • Zijstraten van Theresiastraat
  € 1,85 per uur van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 14.00 (max 2 uur).

In de zijstraten van de Theresiastraat kun je na 14.00 uur en in het weekend gratis parkeren.

Studentenleven

Studentenleven

Den Haag is behalve regeringszetel en internationale stad van vrede en recht, ook een hele gezellige en levendige stad. De vijf hogescholen en twee universiteiten zorgen samen voor meer dan 35.000 studenten. Zij zijn vaak te vinden in het historisch centrum vanwege de vele smalle straatjes en gezellige pleinen met cafés, restaurants en terrassen. Ook kent Den Haag meerdere studentenverenigingen, discotheken, poppodia en festivals, zoals Bevrijdingsfestival en Parkpop. 

nature

Stad aan zee
Den Haag is de enige grote Nederlandse stad aan zee. Op een steenworp afstand van de binnenstad vind je maar liefst elf kilometer strand. Pak de tram en een kwartiertje later snuif je de frisse zeelucht op. In Den Haag is de zee altijd dichtbij!

nature

Wil je weten wat Den Haag jou precies te bieden heeft? 

Ga naar Studeer in Den Haag

Je kunt hier alles vinden over studeren, wonen, werken, sport en vrije tijd in Den Haag.

Inholland Den Haag

Je talent een kans geven

Bij Inholland Den Haag kies je voor een hogeschool waar jouw talent gezien wordt. We bieden verschillende opleidingen aan waarmee je jouw talenten optimaal kunt benutten en ontwikkelen. Maak een keuze waarmee je in de stad en in de regio, nationaal en internationaal, het verschil kunt maken.

Doe morgen wat je gisteren nog niet kon

Met jouw opleiding zoek je de samenwerking op met studiegenoten, docenten, bedrijven, ondernemers, scholen en maatschappelijke organisaties in en rond Den Haag. Dat vraagt om lef. Leren is durven. Daarom volg je niet alleen onderwijs op school maar ga je ook samen met studiegenoten op pad om zelf ervaring en nieuwe kennis op te doen. Op werkplekken in de regio, stages in het buitenland en met concrete projecten in de stad. Want voor de allerbelangrijkste uitdagingen ga je naar buiten. Leren door te doen, daar groei je het snelste van.

nature

We kennen je bij naam

Op onze kleinschalige locatie ben je geen nummer. Je wordt persoonlijk herkend, erkend en gehoord. Onze studenten zijn even divers en internationaal als de stad Den Haag en de regio zelf. Bij binnenkomst proef je direct de prettige, persoonlijke sfeer en voel je je meteen thuis. We hebben een knusse besloten binnentuin waar je kunt overleggen, studeren, lunchen of gewoon gezellig kunt relaxen. Om de hoek kun je de gezelligheid van de Theresiastraat opzoeken en op een steenworp afstand vind je elf kilometer strand om lekker uit te waaien.

UNESCO-hogeschool

Onze locatie heeft de officiële status van UNESCO-school. Hiermee laten we zien dat we een maatschappelijk betrokken en ondernemende hogeschool zijn. Een UNESCO-school wil studenten vertrouwd maken met het gedachtegoed van UNESCO, zodat zij leren dat ze een aandeel hebben in een vredige en verdraagzame wereld.

Als UNESCO-school kiezen we voor projecten en evenementen die aansluiten bij een van de vier thema's van een UNESCO-school: Vrede en mensenrechten, Intercultureel leren, Wereldburgerschap en Duurzaamheid.

Wonen en werken

Op kamers Den Haag

Ieder jaar is een groot aantal studenten op zoek naar een kamer. Helaas is het niet eenvoudig om binnen een redelijk termijn een goede woonruimte in Den Haag te vinden. Goede connecties en tijdig beginnen met zoeken zijn belangrijk. Veel studenten komen via via aan een kamer. Laat dus iedereen weten dat je een kamer zoekt.
Meer informatie en tips

Studentenflat naast Inholland Den Haag
Direct naast het schoolplein van Inholland Den Haag staat een studentenflat van woningcorporatie WoonInvest. De studentenflat heeft 92 appartementen die zijn verdeeld over 8 verdiepingen.

Neem contact op met WoonInvest voor meer informatie en de status van de wachtlijst.

nature

Alvast werkervaring opdoen?

Via ASA Campus - onderdeel van Hogeschool Inholland - kun je tijdens je studie flexibel werken voor je opleiding en de hogeschool.
Lees meer over ASA Campus

Verenigingen

Studievereniging Edgar Dale

Voor studenten van alle Creative Business-opleidingen van Inholland Den Haag is er de studievereniging Edgar Dale. Deze vereniging organiseert uitjes en evenementen om studenten samen te brengen, zodat je een goede balans krijgt tussen studeren en lol maken. Ook staan er gastcolleges en studiebijeenkomsten op het programma. Je kunt de studievereniging vinden in haar eigen ruimte aan het schoolplein.

Volg Edgar Dale via:
Facebook
Instagram

 

BusinessClub Inholland

Met BusinessClub Inholland blijven we elkaar ontmoeten en werken we aan een duurzame samenwerking tussen (oud-)studenten, onderwijs en het bedrijfsleven. Met het oprichten van een BusinessClub bieden we je toegang tot een netwerk met studenten, afgestudeerden en docenten. Door het organiseren van activiteiten als masterclasses en netwerkborrels stimuleren we deze kennismaking waarbij gezelligheid een belangrijke factor is.

Join the club

Studievereniging Novum

Als student HBO-Rechten of Sociaal Juridische Dienstverlening bij Inholland Den Haag of Rotterdam kun je terecht bij SV Novum. Novum organiseert leuke en vooral leerzame evenementen met als doel het verbreden van jouw netwerk en kennis. Lijkt het je leuk om mee te doen aan evenementen en in contact te komen met andere studenten, alumni en potentiële werkgevers? Aarzel niet en word lid! Volg Novum via Instagram.

Samen met de regio

Als hogeschool vinden wij het belangrijk om nauw samen te werken met het beroepenveld. Deze samenwerking zie je bijvoorbeeld terug in jouw studieprogramma in de vorm van projecten en opdrachten. Hierdoor kunnen we jou beter opleiden tot toekomstig professional én als mens.

Inholland Den Haag werkt bijvoorbeeld samen met de volgende ondernemers, bedrijven, instellingen en overheden uit de regio. Zit er iets interessants voor jou tussen?

ACKU Unesco  Schuldenlab   Unicef Filmfestival  Save the Children  Den Haag  City Deal  Mondriaan Den Haag ROC   Den Haag Student en Stad

Social media

Volg Den Haag via social media

Wil je op de hoogte blijven van wat er binnen Inholland Den Haag gebeurt? Volg ons dan via Instagram, Facebook en Twitter. Via deze social mediakanalen kun je ook vragen stellen, iets delen of in contact komen met onze studenten en medewerkers.

  Volg ons via Instagram

         Volg ons via Facebook

  Volg ons via Twitter

56 nieuwsberichten

Heb je vragen over Inholland Den Haag?

Wij staan je graag te woord!

Telefoon
088 466 4020