Volg jouw opleiding in Den Haag

Kies je voor Inholland Den Haag, dan kies je voor een hogeschool waar jouw talent gezien wordt. Je vindt bij ons een veilige leeromgeving die jou klaarstoomt voor elke uitdaging, waar je later ook neerstrijkt. Wil je werken in de creatieve, zakelijke of juridische sector? Of heb je juist meer belangstelling voor onderwijs of welzijn? Ga de uitdaging aan bij Inholland Den Haag. De plek waar je je dromen kunt waarmaken.

Opleidingen in Den Haag

Bekijk het overzicht

Kom langs in Den Haag

Bezoek de Open Dag

Probeer opleidingen uit

Kom proefstuderen

Meer over studeren in Den Haag

Contact

Algemeen telefoonnummer

070 - 312 0 100

Studiekeuze Adviescentrum

Heb je hulp nodig bij je studiekeuze? Kom langs of maak een afspraak met onze studiekeuzeadviseur en stel al je studiekeuzevragen.
E: studiekeuze.denhaag@inholland.nl
Maak een afspraak

Servicepunt

Het Servicepunt is er om al jouw vragen op het gebied van faciliteiten, ICT, onderwijsadministratie, roostering, studentwerkplekken en het gebouw te beantwoorden.
E: servicepunt.denhaag@inholland.nl
T: 070 312 0 110
Reguliere openingstijden van het Servicepunt: maandag t/m vrijdag: 8.00 tot 17.00 uur.

Studentendecaan

Heb je te maken met persoonlijke omstandigheden die (mogelijk) van invloed kunnen zijn op de studievoortgang, zoals een functiebeperking, ziekte of familieomstandigheden? Of wil je studie en topsport combineren? Maak dan een afspraak. 
E:  decanaat.denhaag@inholland.nl

International Office

Het startpunt voor jouw internationale activiteiten is het International Office. Hier krijg je informatie over de mogelijkheden voor studie en stage in het buitenland. 
E:
intoffice@inholland.nl
T: 088 466 3 119
Meer informatie

Bibliotheek

Via de digitale bibliotheek van Inholland heb je overal en altijd toegang tot de digitale collectie in de cloud. Log in op de website en je hebt toegang tot eindeloos veel informatiebronnen.

Contactgegevens Inholland bibliotheek
E:
 bibliotheek@inholland.nl
T: 088 466 1 661
WhatsApp06 2111 5525

Rechtswinkel070

Heb je hulp/advies nodig bij juridische vraagstukken, belastingaangifte, toeslagen of het indienen van een bezwaarschrift? Neem dan contact op met de Rechtswinkel070. Studenten van onze opleidingen Sociaal Juridische Dienstverlening (SJD) en Sociaal Financiële Dienstverlening (SFD) staan klaar voor gratis advies en ondersteuning aan medestudenten, Haagse inwoners en ondernemers.
E: rechtswinkel070@inholland.nl
T: 088 466 4040

Bereikbaarheid

Bezoekadres

De hogeschool ligt op circa 7 minuten lopen van Centraal Station en is prima te bereiken met bus, tram, fiets of auto.

Theresiastraat 8
2593 AN Den Haag
Plan met Google Maps
Plan je eigen route

Openingstijden

  • Maandag: 07.30 - 18.30 uur
  • Dinsdag: 07.30 - 22.30 uur
  • Woensdag: 07.30 - 18.30 uur
  • Donderdag: 07.30 - 22.30 uur
  • Vrijdag: 07.30 - 18.00 uur

Parkeren

Er is een beperkt aantal parkeerplaatsen voor bezoekers en medewerkers beschikbaar onder het gebouw van Hogeschool Inholland Den Haag.

In de omgeving van de Theresiastraat zijn echter voldoende betaalde en gratis parkeermogelijkheden.

Zo kun je na 14.00 uur en in het weekend gratis parkeren in de zijstraten van de Theresiastraat. Na 17.00 uur kun je gratis parkeren in de Theresiastraat zelf.

Inholland Den Haag

Het verschil zit in ons

Je vindt bij ons een breed aanbod aan opleidingen die passen bij jouw ambitie. Wordt het een opleiding op het gebied van onderwijs, welzijn, economie, recht, communicatie of media?

Maak een keuze waarmee je in de stad en regio, nationaal en internationaal het verschil kunt maken.

Altijd elkaar versterken

Je volgt niet alleen onderwijs maar zoekt vanuit je opleiding ook de samenwerking op met studiegenoten, docenten, ondernemers, overheden, scholen en maatschappelijke organisaties.

Je kunt tijdens je studie via FutureWorks en verschillende labs werken aan echte opdrachten voor organisaties en bedrijven.

Je gaat op pad om zelf ervaring en kennis op te doen, op werkplekken in de regio, stages in het buitenland en met projecten in de wijk.

We kennen je bij naam

Je studeert bij ons in een fijne en persoonlijke omgeving. Je wordt persoonlijk herkend, erkend en gehoord. Onze studenten zijn even divers en internationaal als de stad Den Haag en de regio zelf. Bij binnenkomst proef je direct de prettige, persoonlijke sfeer en voel je je meteen thuis. We hebben een knusse besloten binnentuin waar je kunt overleggen, studeren, lunchen of gewoon gezellig kunt relaxen. Om de hoek kun je de gezelligheid van de Theresiastraat opzoeken en op een steenworp afstand vind je elf kilometer strand om lekker uit te waaien.

Introductieweek

Introductie nieuwe studenten - Welcome september 2023

Nieuwe ontmoetingen, sport en spelactiviteiten, lekkere hapjes, muziek en prachtig weer. De Welcome Week voor de Haagse studenten was een goed begin van het studiejaar 2023-2024! Kijk je mee?

Aftermovie

Studentenleven

Studentenleven

Den Haag is behalve regeringszetel en internationale stad van vrede en recht, ook een hele gezellige en levendige stad met ruim 30.000 studenten. Zij zijn vaak te vinden in het historisch centrum vanwege de vele smalle straatjes en gezellige pleinen met cafés, restaurants en terrassen. Ook kent Den Haag meerdere studenten(sport)verenigingen, discotheken, poppodia en festivals.

Stad aan zee
Den Haag is de enige grote Nederlandse stad aan zee. Op een steenworp afstand van de binnenstad vind je maar liefst elf kilometer strand. Pak de tram en een kwartiertje later snuif je de frisse zeelucht op. In Den Haag is de zee altijd dichtbij!

nature

Wil je weten wat Den Haag jou precies te bieden heeft? 

Ga naar Studeer in Den Haag

Je kunt hier alles vinden over studeren, wonen, werken, sport en vrije tijd in Den Haag.

Wonen en werken

Op kamers Den Haag

Ieder jaar is een groot aantal studenten op zoek naar een kamer. Helaas is het niet eenvoudig om binnen een redelijk termijn een goede woonruimte in Den Haag te vinden. Goede connecties en tijdig beginnen met zoeken zijn belangrijk. Veel studenten komen via via aan een kamer. Laat dus iedereen weten dat je een kamer zoekt.
Meer informatie en tips

Studentenflat naast Inholland Den Haag
Direct naast het schoolplein van Inholland Den Haag staat een studentenflat van woningcorporatie WoonInvest. De studentenflat heeft 92 appartementen die zijn verdeeld over 8 verdiepingen.

Neem contact op met WoonInvest voor meer informatie en de status van de wachtlijst.

nature

Alvast werkervaring opdoen?

Via ASA Campus - onderdeel van Hogeschool Inholland - kun je tijdens je studie flexibel werken voor je opleiding en de hogeschool.
Lees meer over ASA Campus

Studentsucces

Studentsucces Centrum

Bij Inholland Den Haag vinden we het belangrijk dat iedereen de kans krijgt om een succes van zijn of haar studie te maken. Speciaal hiervoor hebben we het Studentsucces Centrum (SSC) opgericht, voor én door studenten.

Wat is het Studentsucces Centrum?
Het Studentsucces Centrum (SSC) van Inholland Den Haag is een fysieke en digitale ontmoetingsplek voor én door studenten. Bij het SSC kun je terecht om medestudenten te ontmoeten, samen te werken, te brainstormen of even te chillen. Er zijn studentbuddy’s actief die je graag een luisterend oor bieden en je kunnen ondersteunen bij studievaardigheden of vragen m.b.t. studeren in Den Haag.  Daarnaast organiseert het studentenactiviteitenteam regelmatig leuke activiteiten die betrekking hebben op studeren en het studentenleven.

Kom dus gerust eens binnen! Naast een fysieke ontmoetingsplek is er voor studenten ook een online omgeving beschikbaar waar informatie over het SSC, gratis trainingen (onder meer studievaardigheden) en buddy’s te vinden is.

Heb je vragen over of suggesties voorhet Studentsucces Centrum?
Neem dan contact met ons op via ssc.denhaag@inholland.nl.

Volg het SSC op Instagram

Verenigingen

Studievereniging en café Edgar Dale's

Voor studenten van alle Creative Business-opleidingen van Inholland Den Haag is er studievereniging Edgar Dale's. Deze vereniging organiseert evenementen om studenten samen te brengen, zodat je een goede balans krijgt tussen studeren en lol maken. Ook staan er gastcolleges en studiebijeenkomsten op het programma. Je kunt de studievereniging vinden in haar eigen café aan het schoolplein. Het café is open voor alle studenten van Inholland Den Haag.

Volg Edgar Dale's via Instagram

Edgar Dale's logo

Nexus Inholland Den Haag

Inholland Den Haag heeft Nexus opgericht. Dit door studenten geleide initiatief organiseert activiteiten om een meer inclusieve studentengemeenschap te bevorderen.

Volg Nexus op Instagram

Caribbean United The Hague

In 2023 heeft ICB-student Imani Hooi de Caribische community, Caribbean United The Hague, opgericht. 
Deze community is opgezet om de behoefte van Caribische studenten te vervullen, verbindingen te leggen met medestudenten en een thuisgevoel op de hogeschool te creëren.

Volg Caribbean United op Instagram

Haagse studentenverenigingen

Er zijn in Den Haag verschillende studentenverenigingen waar je lid van kunt worden. Wil je weten welke vereniging goed bij jou past?

Kijk op https://www.studeerindenhaag.nl voor meer informatie over de Haagse studentenverenigingen.

Samen met de regio

Samen met de regio

Als hogeschool vinden wij het belangrijk om nauw samen te werken met het beroepenveld. Deze samenwerking zie je bijvoorbeeld terug in jouw studieprogramma in de vorm van projecten en opdrachten. Hierdoor kunnen we jou beter opleiden tot toekomstig professional én als mens.

FutureWorks The Hague
FutureWorks is opgericht door Inholland Den Haag en verbindt het onderwijs met het externe werkveld om samen te werken aan de maatschappij van morgen!

Studenten kunnen tijdens hun opleiding via FutureWorks alvast werkervaring opdoen en samenwerken met toffe organisaties uit de regio. Denk bijvoorbeeld aan het geven van juridisch of financieel advies, een communicatie- en/of marketingplan schrijven of een evenement organiseren. Met FutureWorks passen studenten hun theoretische kennis direct toe in de praktijk en bouwen zo aan hun portfolio!

Contact: futureworksthehague@inholland.nl

Rechtswinkel070
Onze hogeschool heeft een eigen Rechtswinkel aan het schoolplein. Studenten van de opleidingen Sociaal Juridische Dienstverlening en Sociaal Financiële Dienstverlening kunnen als onderdeel van hun studie een periode voor de Rechtswinkel070 werken.

Ze geven gratis juridisch advies aan iedereen die dat nodig heeft: studenten, particulieren en ondernemers. De studenten beantwoorden vragen, helpen bij het schrijven of begrijpen van juridische brieven of bezwaarschriften. De studenten werken vanuit de Rechtswinkel aan het schoolplein van Inholland Den Haag én in meerdere buurtcentra in Haagse wijken.

Contact: rechtswinkel070@inholland.nl

Social media

Volg Den Haag via social media

Wil je op de hoogte blijven van wat er binnen Inholland Den Haag gebeurt? Volg ons dan via Instagram en LinkedIn. Via deze social mediakanalen kun je ook vragen stellen, iets delen of in contact komen met onze studenten en medewerkers.

  Volg ons via Instagram

  Volg ons via LinkedIn

278 nieuwsberichten

Heb je vragen over Inholland Den Haag?

Wij staan je graag te woord!

Telefoon
088 466 4020