Hans Bossert
Hans Bossert

Hans Bossert

lector
Lectoraat
Telefoon
E-mail

Werk samen met Hans

Even voorstellen

Prof. Dr. Hans Bossert is sinds april 2018 lector van het lectoraat Finance & Accountancy en daarmee onderdeel van het kenniscentrum Business, Finance & Law (BFL). Hij doet praktijkgericht onderzoek naar hoe mensen en organisaties omgaan met veranderingen in een wereld waarin de begrippen duurzaam en circulair steeds meer de overhand krijgen.

Bossert richt zich met praktijkgericht onderzoek op de circulaire economie. Op nieuwe kansen en mogelijkheden die je dwingen tot andere manieren van financieren, samenwerking en eigenaarschap. Hij wil het circulaire denken stimuleren en zoekt naar kansen die het biedt om ze te delen met het bedrijfsleven en het onderwijs.

Samenwerken

Lector Hans Bossert en het kenniscentrum Business, Finance & Law komen graag in contact met bedrijven die duurzaam en circulair werken of dat overwegen te doen. Ook studenten die aan projecten willen werken of op zoek zijn naar een afstudeeropdracht zijn welkom.

Wie is Hans Bossert?

Expertise

Naast zijn werk als lector heeft Hans Bossert sinds 2004 een eigen onderzoeks- en adviesbureau. Van daaruit is hij onder meer coördinator van het landelijk Kenniscentrum Gemengde Scholen.

Ervaring

In zijn loopbaan wisselde Hans Bossert regelmatig tussen praktijk en theorie, tussen onderzoek en bedrijfsleven. Hij is 15 jaar als hoogleraar verbonden geweest aan Nyenrode Business Universiteit en 4 jaar aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Ook was hij directeur van het Zijlstra Instituut. Daarnaast heeft hij de nodige werkervaring opgedaan in het bedrijfsleven. De afgelopen jaren werkte hij in Zuid-Afrika als wetenschappelijk hoogleraar aan de Universiteit Stellenbosch.

Over Hans

Hans Bossert (1958) is getrouwd en heeft drie dochters. Na zijn studie Economie aan de Universiteit van Amsterdam promoveerde Hans Bossert aan de Vrije Universiteit Amsterdam (Management Accounting).

"Ik wil tussen de mensen staan, onderzoek doen in en naar de praktijk en ook echt iets toevoegen. Een onderzoek moet in mijn ogen impact hebben!"

Hans Bossert, lector Finance & Accountancy

Onderzoeksprojecten waar Hans Bossert bij betrokken is:

Werk samen met Hans

Kom in contact en stel je vragen

Hans Bossert
Telefoon
0884660259