Associate degree Cybersecurity deeltijd

Praktische informatie Associate degree Cybersecurity deeltijd

Start september 2023

September. (Week 36: maandag 4 september - vrijdag 8 september 2023)

Duur opleiding

2  jaar

Titel

Associate degree

Bekijk de bachelortitels per opleiding (pdf)

Collegegeld 2023-2024

€ 2.314 *

Ga je voor het eerst studeren?
Studenten die nog niet eerder hebben gestudeerd aan een hogeschool of universiteit, betalen in het studiejaar 2023-2024 de helft van het collegegeld. Voor een voltijdopleiding betaal je dan voor het eerste jaar € 1.157 * in plaats van € 2.314 *.
Lees meer over deze korting

Het bedrag kan afhankelijk van je persoonlijke omstandigheden verschillen. Bekijk voor de zekerheid de collegegeldwijzer.

Volg deze opleiding in...

Diemen

Wildenborch 6
1112 XB Diemen
Meer over deze locatie

Open Avond 1 november

Meld je aan!

Hoe schrijf je je in?

Inschrijven

Hoeveel punten moet je halen?

Studiebelasting

Elk studiejaar is verdeeld in vier perioden van tien weken. Per studieweek moet je rekenen op een gemiddelde studiebelasting van veertig uur. 

Bindend studieadvies

Tijdens het eerste jaar bekijken we jouw behaalde studieresultaten. Voldoe je aan de voorwaarden om verder te studeren? En, is de opleiding haalbaar? Op basis hiervan krijg je een studieadvies. Zo weet je op tijd of je kunt doorgaan of een switch moet maken. Het belangrijkste hierbij is het aantal behaalde studiepunten (European Credits of EC's). Voor de Associate degree Cybersecurity deeltijd is dat 45 EC's. Wanneer je onvoldoende punten hebt gehaald, dan krijg je een negatief Bindend studieadvies. Je kunt dan niet bij dezelfde opleiding aan Hogeschool Inholland verder studeren.

Meer informatie over het Bindend studieadvies

Wat je moet weten over de Associate degree Cybersecurity?

  1. De opleiding biedt een goede balans tussen techniek en business.  
  2. De opleiding is tot stand gekomen in opdracht van het MKB en kleinere overheidsorganisaties en is specifiek ingericht op de behoeftes van deze bedrijven.  
  3. Na het mbo, de havo of het vwo kan je met een Associate degree binnen twee jaar aan de slag in een leidende of coördinerende functie. 
  4. Je opleiding sluit goed aan op de snel veranderende praktijk. 
  5. Je werkt tijdens je opleiding aan échte cybersecurityprojecten voor het bedrijf waar je al werkzaam bent! 
  6. De opleiding biedt een goede balans tussen techniek en business.  

Bijzondere omstandigheden? 

Onze decanen zijn er voor je wanneer je bijvoorbeeld dyslexie, faalangst of een beperking hebt. Ook kun je bij de decaan terecht als je topsport combineert met studeren, of wanneer er familieproblemen zijn. Denk jij dat je wel wat extra ondersteuning kunt gebruiken? Neem voordat je je inschrijft contact op met decanaat.diemen@inholland.nl.

Lees meer

Heb je vragen?

Wij helpen je graag verder!