Communicatie voltijd

Ontdek jouw passies en ontwikkel skills waar je echt iets aan hebt!

Een campagne lanceren om jongeren milieubewuster te maken of de promotie voor het bevrijdingsfestival opzetten? Bij de bachelor Communicatie maak je geen tentamens, maar ga je direct aan de slag met communicatievraagstukken voor echte bedrijven. Je springt van opdracht naar opdracht. Want alleen zo ontdek jij hoe je impact kunt maken met content, creatie en media.

Geen lange hoorcolleges, maar trainingen en masterclasses die jij zelf kiest. Je gaat samenwerken in kleine groepen en leren van vakmensen. Zo ontwikkel jij razendsnel de vaardigheden van een communicatieprofessional voor een baan die bij je past. Ben jij klaar om te ontdekken welk creatief communicatietalent er in jou schuilt? Klaar om je passie te ontdekken? Kies dan voor de opleiding Communicatie!

Lees meer over de opleiding Communicatie

niveau
Bachelor
duur
4 jaar
Voltijd
locatie
Diemen en Rotterdam
taal
Nederlands

Open Avond 1 november

Meld je aan!

Alle info op een rij

Download de flyer

Probeer de opleiding uit

Kom proefstuderen

Wat je moet weten over de hbo-opleiding Communicatie

  1. Tijdens de opleiding werk je vanaf dag één voor echte opdrachtgevers uit het werkveld in de hele Randstad. Hierdoor bouw jij een netwerk op die je ook na jouw afstuderen goed kunt gebruiken. Sterker nog, sommige studenten vinden al tijdens hun studie een baan die bij ze past!
  2. Door het werken met échte opdrachtgevers bouw je aan belangrijke skills. Zo ontwikkel je lef en leer je snel te schakelen tussen verschillende projecten. Hierdoor ben je na je studie klaar voor het werkveld.
  3. Je maakt deel uit van een community. Je hebt een coach die jou persoonlijk begeleidt in het organiseren en uitstippelen van jouw leerroute.
  4. Onze coaches komen voor een groot deel uit het werkveld. Ze kunnen je dus goed begeleiden in de skills waar het werkveld om vraagt. Bovendien is het werken met hen heel inspirerend. 
  5. Je volgt actief trainingen in belangrijke vaardigheden, zoals schrijven, beeldcommunicatie, presenteren en coachen.
  6. Je verwerkt de theorie die je leert direct in je opdrachten.Door daarop te reflecteren, leer je.
  7. Als je bij ons afstudeert heb je een digitaal portfolio vol met ervaring bij heel veel verschillende organisaties. Dit kun je bij je eerste sollicitatiegesprek al laten zien.
  8. Onze coaches hebben een groot netwerk in het werkveld. Zij zorgen voor interessante masterclasses, workshops en fieldtrips.
  9. Je ontwikkelt je in vier jaar tot een veelzijdige communicatieprofessional. Je kunt gaan werken in heel veel verschillende sectoren, zoals sport, media, mode, lifestyle, overheid en entertainment.

‘Communicatie-opleidingen Hogeschool Inholland hebben goud in handen’

''Deze opleiding sluit goed aan bij het communicatievakgebied. De kracht zit hem in de benaderbare begeleiding in de opleiding, de samenwerking met het werkveld en de sterke (eind)werken van de studenten. Bij deze opleiding kunnen niet alleen de hoogvliegers floreren, maar wordt iedereen opgetrokken''.

Lees meer

Heb je vragen?

Wij helpen je graag verder!