Communicatie voltijd

| Den Haag | Diemen | Rotterdam |

Wat houdt de opleiding Communicatie in?

Onze opleiding communicatie is één van de meest creatieve van Nederland en daar zijn we trots op. Vanaf het eerste jaar brengen we je in contact met de beroepspraktijk van creative business communicatie. Meteen aan het begin van de opleiding organiseer je met je medestudenten een event, waarbij je de beroepspraktijk uitnodigt. Onder begeleiding van onze ervaren docenten werk je in projecten aan opdrachten voor externe klanten. We verzorgen masterclasses en organiseren gastcolleges. In het tweede jaar bouwen we voort op het eerste jaar en ga je o.a. zelfstandig een praktijkopdracht uitvoeren. In het derde jaar loop je stage in de wereld van creatieve business en bereid je je voor op je afstuderen. In het vierde jaar sluit je de opleiding af met een afstudeeropdracht.

Associate-degreeprogramma Crossmediale Communicatie

Het Associate-degreeprogramma Crossmediale Communicatie is de tweejarige variant van de opleiding Communicatie. Dit programma leidt op tot het wettelijk erkende diploma Associate degree (Ad). Na een Associate-degreeprogramma kun je doorstromen in de bacheloropleiding Communicatie.
Meer weten over dit programma? Kijk dan hier

Meer informatie over onze Associate-degreeprogramma's


De opleiding Communicatie: iets voor jou?

Werken in de wereld van media, reclame en design. Een wereld van art directors en copywriters, designers, account managers, crossmedia-specialisten, brand managers.
We verwachten veel van je. Ben jij creatief, ambitieus en ondernemend? Heb jij een open mind en weet je van aanpakken? Ben jij geïnteresseerd in media en communicatie en in de kracht hiervan? Heb je gevoel voor taal en vind je het leuk om met woord, beeld en nieuwe media te werken? Ga dan voor de opleiding Communicatie.