Leisure & Events Management voltijd

Wat er morgen in Leisure & Events toe doet, leer jij hier vandaag.

Is Leisure & Events Management iets voor jou?

Houd je van festivals en evenementen? Ga je aan op cultuur, sport of hospitality, zoals horeca? Wil je mensen een geweldige tijd bezorgen en daar je beroep van maken? Welkom op de opleiding Leisure & Events Management. Hier leer je belevenisconcepten ontwerpen, produceren en vermarkten: events & experiences die de wereld leuker maken, de samenleving sterker, en de stad nóg levendiger. Niet door er eindeloos over te praten, maar vooral door het te doen. En dat in Amsterdam, het walhalla voor events en andere vormen van vrije tijd.

Leer ons veelzijdige vakgebied kennen via vier belevingsgebieden die het beste in onze sector naar boven halen: de werelden van muziek, cultuur, sport en hospitality maken deze sector relevant en helpen jou daarbinnen het verschil te maken. Daarom zijn die belevingsgebieden binnen onze studie een sturende factor. Mooi meegenomen: na je afstuderen weet je vol vertrouwen je weg in ons vakgebied, in jezelf en in de wereld. Klinkt goed? Bekijk hieronder hoe je door de studie Leisure & Events Management echte impact kunt leren maken met het mooiste vak dat er bestaat.

Lees verder over de opleiding Leisure & Events Management

niveau
Bachelor
duur
4 jaar
Voltijd
locatie
Amsterdam
taal
Nederlands

Kom 5 juni naar de Open Avond

Meld je aan!

Leuke opleiding?

Op de hoogte blijven?

Probeer de opleiding uit

Kom proefstuderen

Wat je moet weten over Leisure & Events Management: 

 1. Hier leer je je talent in te zetten om betekenisvolle belevenissen in de vrijetijds-sector te ontwerpen, te managen en succesvol te maken. Met jouw bijdrage wordt de samenleving sterker, en de stad nóg levendiger.
 2. Je studeert in de metropool Amsterdam. Het kloppend hart van Leisure & Events in Nederland is daarmee ons speelveld: als je hier je weg weet, kun je overal uit de voeten.
 3. Vakken en opdrachten zijn praktisch van aard, en docenten en coaches komen allemaal uit het werkveld.
 4. Juist nu is vrije tijd en de manier waarop we daar als samenleving invulling aan geven, relevanter dan ooit. Jij hebt straks binnen dit superboeiende terrein je eigen stijl en je eigen stem gevonden. En je weet er met jouw talent echt van toegevoegde waarde te zijn.
 5. De studie is zo ingericht, dat je vaardigheden ontwikkelt waar je tot ver buiten dit vakgebied veel aan hebt: netwerken, ondernemen, en creatief, oplossingsgericht denken binnen een veeleisende omgeving. Dat neem je in je hele loopbaan mee.
 6. Ga je in Amsterdam studeren? Dan start je per 1 september op onze nieuwbouw campus in de Sluisbuurt.

“Het netwerk dat je opbouwt tijdens de opleiding is ontzettend waardevol. De opleiding geeft hier ontzettend veel mogelijkheden voor, zoals werkveldverkenningen en stagebezoeken bij andere studenten. Alle carrièrekansen die ik tot nu toe heb gehad, heeft de opleiding gefaciliteerd en daar ben ik ontzettend dankbaar voor.”

Robin van Geel, afgestudeerd in 2021

Je wordt opgeleid tot:

 • Programmeur
 • Event-producent
 • Event-creatief
 • (Sales- en) event-manager
 • Medewerker communicatie
 • Marketingmanager

Je wordt niet opgeleid tot:

 • Reisleider
 • Hotelmanager
 • Podiumtechnicus

Lijkt dit je een leuke opleiding?

We houden je graag op de hoogte van de opleiding Leisure & Events Management voltijd. Zo kun je ontdekken of de opleiding bij jou past en helpen we je bij je studiekeuze. Laat je e-mailadres achter en wij doen de rest.

Heb je vragen?

Wij helpen je graag verder!

Whatsapp
06-21115555
Telefoon
023-522 3228