Master Physician Assistant

Als Physician Assistant neem je taken over van een arts of medisch specialist.

De werkdruk in de zorg is hoog en de wachtlijsten zijn lang. Ben jij straks degene die meehelpt de zorg te verbeteren, de wachtlijsten te verkorten en de patiënt de zorg te geven die deze verdient? De functie van Physician Assistant (PA) is ontwikkeld om deze problemen aan te pakken. Deze ervaren medisch professional neemt veelvoorkomende taken over van artsen binnen ziekenhuizen, verpleeghuizen, 1,5 lijnszorg, revalidatiecentra, huisartsenpraktijken of de GGZ. Ook biedt de PA zelfstandig geneeskundige zorg in samenwerking met bijvoorbeeld een medisch specialist of huisarts. Durf jij het aan?

Voor wie

Wil jij ook meer uitdaging in je werk? Volg dan de Master Physician Assistant. Deze opleiding is bedoeld voor hbo-afgestudeerden binnen de gezondheidszorg. Dit kan bijvoorbeeld binnen verpleegkunde zijn, maar ook binnen fysiotherapie, ergotherapie, diëtetiek en logopedie etc.

Lees meer over Master Physician Assistant

niveau
Master
duur
2 - 3 jaar
Duaal
locatie
Amsterdam
taal
Nederlands

Kom 5 juni naar de Open Avond

Meld je aan!

Wat moet je weten over Master PA

  1. Met veel hbo-diploma’s binnen de gezondheidszorg krijg je toegang tot de master Physician Assistant.

  2. De opgedane theoretische kennis kun je direct inzetten in de praktijk, op je eigen werkplek (combinatie werken-leren).

  3. Je krijgt één keer in de week les in Amsterdam.

  4. Je krijgt les van physician assistants, artsen, onderzoekers en gastdocenten. Ze hebben allemaal ruime ervaring in de beroepspraktijk en het master- en post-hbo-onderwijs.

"Ik probeer patiënten inzicht te laten krijgen in hun klachten en ziekte."


Saskia Scott, Physician Assistant Neurologie in OLVG

Lees verder

Heb je vragen?

Wij helpen je graag verder!

Whatsapp
06-21115555
Telefoon
023-522 3228