Mondzorgkunde voltijd

"Na de eerste keer is het zo goed bevallen dat hij blij is dat hij elk jaar terug kan komen."

System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object.
   at Umbraco.Core.Models.PublishedContent.PublishedContentWrapped.GetProperty(String alias, Boolean recurse)
   at Umbraco.Web.PublishedContentModels.Image.get_ImageAltText() in D:\Agents2018\Build\Agent1\_work\93\s\Main\Umbraco.Web.PublishedContentModels\Image.cs:line 20
   at ASP._Page_Views_Partials_grid_editors_media_cshtml.Execute() in D:\Websites\www.inholland.nl\Views\Partials\grid\editors\media.cshtml:line 19
   at System.Web.WebPages.WebPageBase.ExecutePageHierarchy()
   at System.Web.Mvc.WebViewPage.ExecutePageHierarchy()
   at System.Web.WebPages.WebPageBase.ExecutePageHierarchy(WebPageContext pageContext, TextWriter writer, WebPageRenderingBase startPage)
   at Umbraco.Core.Profiling.ProfilingView.Render(ViewContext viewContext, TextWriter writer)
   at System.Web.Mvc.Html.PartialExtensions.Partial(HtmlHelper htmlHelper, String partialViewName, Object model, ViewDataDictionary viewData)
   at ASP._Page_Views_Partials_grid_editors_base_cshtml.Execute() in D:\Websites\www.inholland.nl\Views\Partials\grid\editors\base.cshtml:line 20

De heer Albers

De heer Albers is al vanaf 1997 patiënt bij de opleiding Mondzorgkunde in Amsterdam. Op advies van de tandarts is hij bij de opleiding Mondzorgkunde, die in het gebouw van de Faculteit Tandheelkunde gevestigd is (ACTA) terecht gekomen. Na de eerste keer is het zo goed bevallen dat hij blij is dat hij elk jaar (en soms elk halfjaar) terug kan komen.

De heer Albers is erg positief over de behandeling bij Mondzorgkunde, hij is al door studenten van het 1ste, 2de, 3de en 4de jaar behandeld. Ook over de docenten is hij tevreden.

De heer Albers wil niet elders behandeld worden; hij is gewoon heel tevreden hier. Wel is het zo dat de behandelingen wat langer duren, maar dit vindt hij geen probleem. Hij zegt: "De studenten moeten het ook leren en dat neemt wat tijd in beslag."

Anekdote: Hij gaat graag lekker slapen in de stoel en vindt het daarbij jammer dat hij zijn mond open moet houden.

Heb je vragen?

Wij helpen je graag verder!