Muziek voltijd

Ontwikkel je creativiteit en je eigen sound

Conservatorium Haarlem is dé topopleiding in Nederland op het gebied van popmuziek en electronic music. Vele bekende popmuzikanten, sessiemuzikanten, electronic music producers/artists (DJ’s) en andere muziekprofessionals werden bij Conservatorium Haarlem opgeleid. Bij ons bouw je aan een solide theoretische en praktische basis, ontwikkel je je creativiteit en artistieke persoonlijkheid en maak je vooral veel muziek. Je bouwt een uitgebreid netwerk op voor je (toekomstige) carrière in de professionele muziekscene. Je krijgt les van topmuzikanten, topproducers en andere professionals en bezoekt regelmatig studio’s, evenementen en festivals. Ook doe je mee aan internationale writers camps en volg je masterclasses en workshops van aansprekende en toonaangevende professionals. En natuurlijk werk je in onze studio’s en oefenruimtes met state-of-the-art instrumenten en apparatuur.

Lees meer over de opleiding Muziek

niveau
Bachelor
duur
4 jaar
Voltijd
locatie
Haarlem
taal
Nederlands

Kom 5 juni naar de Open Avond

Meld je aan!

Leuke opleiding?

Op de hoogte blijven?

Probeer de opleiding uit

Kom proefstuderen

Wat je moet weten over de hbo-opleiding Muziek

  1. Conservatorium Haarlem is door Keuzegids Hbo 2024 voor de negende achtereenvolgende keer uitgeroepen tot Topopleiding.
  2. Om bij ons te kunnen studeren moet je eerst auditie doen. 
  3. Binnen de vierjarige hbo-bacheloropleiding Muziek bieden we drie afstudeerrichtingen aan: Pop, E-music en Creative Artist.
  4. We bieden ook de tweejarige hbo-opleiding Associate degree Electronic Music aan.
  5. Er is in de opleiding veel aandacht voor de ontwikkeling van je creativiteit, je artistieke en ambachtelijke vaardigheden en ondernemerschap.
  6. Je komt regelmatig in contact met het werkveld. Je gaat studio’s, festivals en evenementen bezoeken.
  7. Je kunt een periode studeren aan een conservatorium in het buitenland. 

Inholland Podcast

Jeffrey Frugte

Jeffrey Frugte, alias Hollt, studeerde in 2018 af met een 10 bij de opleiding E-music. Ook tekende hij bij het bookingskantoor Anna Agency. Een agency met o.a. Afrojack en Kriss Kross Amsterdam. Waarom kreeg hij een 10? Wat zijn de belangrijkste leermomenten? In de eerste aflevering van de Inholland Podcast vertelt hij zijn verhaal.

 

Lijkt dit je een leuke opleiding?

We houden je graag op de hoogte van de opleiding Muziek voltijd. Zo kun je ontdekken of de opleiding bij jou past en helpen we je bij je studiekeuze. Laat je e-mailadres achter en wij doen de rest.

Heb je vragen?

Wij helpen je graag verder!

Whatsapp
06-21115555
Telefoon
023-522 3228