Pedagogiek voltijd

Studiekeuzecheck Pedagogiek voltijd

Nadat je je voor de opleiding hebt aangemeld in Studielink, ontvang je vanuit de Centrale Studentenadministratie per e-mail meer informatie over jouw Studiekeuzecheck en jouw persoonlijke Studiekeuzecheckpagina in Selfservice. De Studiekeuzecheck helpt je te bepalen of de opleiding die je hebt gekozen echt bij je past. Niet alleen omdat je dan met meer plezier je opleiding volgt, maar ook omdat de kans groter is dat je deze opleiding met succes afrondt. De studiekeuzecheck bij Inholland bestaat uit de volgende verplichte onderdelen:
1. Je vult vooraf een online vragenlijst in. De uitslag ontvang je direct per mail.
2. Indien van toepassing maak je vooraf een huiswerkopdracht en neemt deze mee.
3. Je neemt deel aan de bijeenkomst bij Inholland waar je hoort wat jouw advies is. Binnen een aantal dagen ontvang je een bevestiging van het advies ook per e-mail.

Hoe ziet het programma van de Studiekeuzecheck bij Pedagogiek eruit?

De Studiekeuzecheck van de opleiding Pedagogiek bestaat uit één dagdeel. Je maakt kennis met je leercoach en je toekomstige klasgenoten en kunt alle vragen stellen die je nog hebt over de opleiding. Je kunt op basis van je online vragenlijst uitgenodigd worden voor een persoonlijk gesprek. Ook als je zelf aangeeft graag een gesprek te willen, kan hiervoor een afspraak gemaakt worden.

Vragen?

Heb je vragen over de Studiekeuzecheck? Neem dan contact op via pedagogiek@inholland.nl.

Heb je vragen?

Wij helpen je graag verder!

Whatsapp
06-21115555
Telefoon
023-522 3228