Sportkunde (voorheen Sport en Bewegen)

laden

Sport en Bewegen wordt Sportkunde

Met ingang van september 2017 krijgt de opleiding Sport en Bewegen de nieuwe naam Sportkunde. Voor meer informatie over deze landelijke naamswijziging kijk op www.sportkunde.nl.

Hbo-opleiding Sportkunde: Iets voor jou?

Ben je mensgericht, op bewegen gericht, teamgericht, ondernemend en gezondheidsgericht? Houd je van de afwisseling tussen theorie en praktijk? Dan is de opleiding Sportkunde van Hogeschool Inholland echt iets voor jou!

De hbo-opleiding Sportkunde wordt door Inholland op de volgende locatie in de volgende vorm verzorgd. Klik op 'Lees meer...' voor een detailoverzicht van deze sportopleiding:

Vorm Locaties Lees meer:
Voltijd I Haarlem | Lees hier meer over de voltijdopleiding

Wat houdt de hbo-opleiding Sportkunde in?

De vierjarige hbo-opleiding Sportkunde van Hogeschool Inholland leidt je op tot Bachelor of Health (B Health). Deze sportopleiding is bedoeld voor studenten met een havo-, vwo- of mbo-opleiding die het een uitdaging vinden om door middel van sport- en bewegingsactiviteiten de gezondheid van diverse doelgroepen te verbeteren of te onderhouden.

Hoe is het programma van deze sportopleiding opgebouwd?

In de eerste twee jaar van de opleiding Sportkunde bouw je aan je basiskennis. In het derde en vierde studiejaar volg je een verdiepende of verbredende minor en loop je stages bij een bedrijf of instelling. Tijdens deze stage voer je praktische werkzaamheden uit en werk je aan een verdiepende opdracht. Je sluit de opleiding Sportkunde af met een afstudeerproject.

 Bekijk het volledige aanbod van Hbo-opleidingen