Technische Bedrijfskunde deeltijd

Praktische informatie Technische Bedrijfskunde deeltijd

Start september 2022

September. (Week 35: maandag 29 augustus - vrijdag 2 september 2022)

Duur opleiding

Vier jaar
* Afhankelijk van je vooropleiding en ervaring kun je de opleiding versneld doorlopen. Neem voor meer informatie contact op met het Studie-informatiepunt (info@Inholland.nl, 0900 - 464 65 52 63).

Titel

Bachelor of Science (BSc) 

Bekijk de bachelortitels per opleiding (pdf)

Subsidieregeling

Je betaalt zelf de kosten bij inschrijving. Je kunt met je werkgever afspreken dat deze je kosten deels of volledig vergoedt. Sluit daartoe een studieovereenkomst af met je werkgever af. Werkgevers kunnen tot € 2.700 per student ontvangen via de RVO-subsidieregeling.

Collegegeld 2021-2022

Het kabinet is van plan om iedereen die in het studiejaar 2021-2022 studeert korting te geven op het collegegeld. Zo hebben studenten wat meer financiële ruimte in deze coronatijd. Zodra de wet hierover is aangenomen, maken we definitieve bedragen bekend.
Lees meer over de mogelijke korting

Levenlanglerenkrediet

Wil je een opleiding gaan volgen, maar heb je geen recht meer op reguliere studiefinanciering (lening, aanvullende beurs en reisproduct)? Vanaf het studiejaar 2017-2018 kun je onder bepaalde voorwaarden toch geld lenen om het collegegeld of lesgeld te betalen.
Lees meer over het levenlanglerenkrediet op de website van DUO

Overige kosten

Boeken en studiemateriaal gehele studie: ca. € 2200

Geschikte laptop

Een goede laptop is onmisbaar om goed onderwijs te volgen. We verwachten dan ook dat je in het bezit bent van een laptop waarop je kunt werken met de programma's die je nodig hebt voor je opleiding.

Waar moet een geschikte laptop aan voldoen?
Bekijk de specificaties

Volg deze opleiding in...

Alkmaar

Bergerweg 200
1817 MN Alkmaar
Meer over deze locatie

Online Open Dag 6 november

Meld je aan

Hoe schrijf je je in?

Inschrijven

Hoeveel punten moet je halen?

Studiebelasting

De gemiddelde studiebelasting ligt tussen de twintig en dertig studie-uren, afhankelijk van je vooropleiding en werkervaring. Op maandag (overdag) bestaat de mogelijkheid om workshops, vakinhoudelijke bijeenkomsten en peersessies te volgen in Alkmaar.

Bindend studieadvies

Tijdens het tweede jaar bekijken we jouw behaalde studieresultaten. Voldoe je aan de voorwaarden om verder te studeren? En, is de opleiding haalbaar? Op basis hiervan krijg je een studieadvies. Zo weet je op tijd of je kunt doorgaan of een switch moet maken. Het belangrijkste hierbij is het aantal behaalde studiepunten (European Credits of EC's). Wanneer je onvoldoende punten hebt gehaald, dan krijg je een negatief Bindend studieadvies. Je kunt dan niet bij dezelfde opleiding aan Hogeschool Inholland verder studeren.

Meer informatie over het Bindend studieadvies

Wat je moet weten over Technische Bedrijfskunde deeltijd

  1. De opleiding beschikt over een studievereniging. Zij organiseert binnenlandse en buitenlandse studiereizen, excursies naar productiebedrijven, lezingen en netwerkborrels.

  2. Daarnaast kent de opleiding een alumnivereniging. Door hiervan lid te worden, maak je deel uit van een groot netwerk van ex-studenten van de opleiding die inmiddels hun sporen in het bedrijfsleven hebben verdiend.

Bijzondere omstandigheden?

Onze decanen zijn er voor je wanneer je bijvoorbeeld dyslexie, faalangst of een beperking hebt. Ook kun je bij de decaan terecht als je topsport combineert met studeren, of wanneer er familieproblemen zijn. Denk jij dat je wel wat extra ondersteuning kunt gebruiken? Neem voordat je je inschrijft contact op met decanaat.alkmaar@inholland.nl.

Lees meer

Heb je vragen?

Wij helpen je graag verder!