Technische Bedrijfskunde deeltijd

Jij maakt bedrijfsprocessen efficiënt en effectief. Mens, organisatie, technologie, economie en marketing staan hierbij centraal.

Voltijd | Deeltijd

Bij de bacheloropleiding Technische Bedrijfskunde staat het ontwerpen en verbeteren van bedrijfsprocessen centraal. Deze processen helpen een bedrijf om efficiënt en effectief te draaien. Alle onderdelen van een organisatie komen daarbij aan bod: de productieafdelingen, verkoop en marketing, distributie, maar ook financiën en personeelszaken. Je wordt opgeleid tot manager, adviseur of ondernemer in een industriële bedrijfsomgeving. Je moet daarom interesse hebben in mensen, organisaties, technologie, economie en marketing.

Lees meer over de opleiding Technische Bedrijfskunde deeltijd

niveau
Bachelor
duur
4 jaar
Deeltijd
locatie
Alkmaar
taal
Nederlands

Ontdek 24/7 opleidingen

Bezoek de Online Open Dag

Lees meer

Download de brochure

 

technischebedrijfskunde2.jpg

Wat je moet weten over Technische Bedrijfskunde deeltijd

  1. De opleiding beschikt over een studievereniging. Zij organiseert binnenlandse en buitenlandse studiereizen, excursies naar productiebedrijven, lezingen en netwerkborrels.

  2. Daarnaast kent de opleiding een alumnivereniging. Door hiervan lid te worden, maak je deel uit van een groot netwerk van ex-studenten van de opleiding die inmiddels hun sporen in het bedrijfsleven hebben verdiend.

TBK - Bug-A-Lock.jpg

Trots op

Bug-A-Lock

De helft van de Nederlandse vrouwen heeft angst voor spinnen, onder mannen is dit slechts tien procent. Vierdejaarsstudenten Sandy, Tom, Jasper en Ruben van de opleiding Technische Bedrijfskunde bij Inholland Alkmaar ontwikkelden de Bug-A-Lock om spinnen makkelijker te verwijderen. Dit opzetstuk waarmee de stofzuigerslang wordt afgesloten is inmiddels verkrijgbaar bij diverse markten en winkels.

Lees meer

Nieuws vanuit de opleiding Technische Bedrijfskunde

Heb je vragen?

Wij helpen je graag verder!