Technische Bedrijfskunde voltijd

'Je ontwikkelt skills die ook van groot belang worden geacht door jouw toekomstige werkgevers'

Inholland Minor Innoveren & Ondernemen levert al jaren prijswinnaars

De opleiding Technische Bedrijfskunde heeft met de minor Innoveren & Ondernemen goud in handen. Het is een ambitieus project dat door studenten als een zeer uitdagend maar ook vaak als leukste en leerzaamste project van de opleiding wordt gezien. En dat het project ook tot mooie resultaten leidt, blijkt wel uit het feit dat er in de afgelopen jaren veel prijswinnende ideeën uit de Minor zijn voortgekomen.

Al drie keer in vijf jaar tijd werd een team van TBK eerste van Nederland. Zo was dat vorig jaar de Deskey (2021) en dit jaar De ZandZwiffer (2022). De Zandzwiffer werd zelfs verkozen tot beste Start-Up van Europa

Multidisciplinair werken

In het vierde jaar van je studie ga je je eigen onderneming oprichten. Je bedenkt met je team een innovatief en duurzaam product en gaat dat daadwerkelijk op de markt zetten. Aan het project nemen ook steeds meer studenten van andere opleidingen deel.

Op die manier krijg je de kans in een multidisciplinair team te werken en echt een rol als TBK’er goed te vervullen. Als een soort spin-in-het-web: het bedrijfskundig inzicht en coördinerend vermogen van een TBK’er blijkt van grote toegevoegde waarde in de start-ups.

 

Je leert hoe je kunt innoveren en welke uitdagingen daarbij komen kijken; vaardigheden en ook een stukje ervaring die volgens het beroepenveld belangrijk zijn voor jouw toekomst. Daarnaast ontwikkel je in het project ondernemende vaardigheden, skills die ook van groot belang worden geacht door jouw toekomstige werkgevers.

Lees hier het artikel met directeur HVC Gertjan de Waard: 'Studenten leren durven dóen en daar draait het in het bedrijfsleven om'

Heb je vragen?

Wij helpen je graag verder!

Whatsapp
06-21115555
Telefoon
023-522 3228