Tourism Management voltijd

Heb je vragen over deze opleiding, of over Inholland? Stel ze aan mij.

Vraag het aan student Charley Otte

Hoi, mijn naam is Charley Otte en ik ben in september 2016 begonnen in het eerste jaar van de opleiding Tourism Management.

Ik heb gekozen voor deze opleiding omdat ik heel erg hou van reizen, evenementen en vrijetijdsbesteding. Daarnaast vind ik het leuk om te organiseren en regelen, out of the box te denken en creatief bezig te zijn. Perfect, want Tourism Management valt onder ‘Creative Business’.

Voordat ik begon aan deze opleiding heb ik de mbo-opleiding directiesecretaresse/managementassistente gevolgd. In het laatste jaar van deze studie ben ik mezelf al gaan oriënteren op hbo-opleidingen. Dit heb ik gedaan door open dagen en meeloopdagen te bezoeken, mee te doen met proefstuderen en door het maken van de studiekeuzecheck. Deze momenten zijn voor mij doorslaggevend geweest en kan ik je echt aanraden!

Wat ik zo leuk vind aan deze opleiding is dat je in de eerste twee studiejaren les krijgt over allerlei verschillende onderwerpen, zodat je in het 3de en 4de studiejaar een goede keuze kan maken met betrekking tot je minor. Daarnaast maken de verschillende excursies en studiereizen deze opleiding helemaal perfect voor mij, aangezien ik reizen geweldig vind.

Toen ik op open dagen en in september voor de introductie de school binnen kwam lopen, voelde ik mij gelijk thuis. De band tussen studenten en docenten is persoonlijk, je wordt begeleid, kunt altijd bij ze terecht en wordt zeker niet gezien als een nummertje.

Het kiezen van een opleiding is lastig, daarom adviseer ik je om zoveel mogelijk vragen te stellen zodat je erachter komt of een bepaalde opleiding bij je past. Ik wil je graag helpen door deze vragen te beantwoorden. Daarnaast ben ik ook te vinden op open dagen/avonden en proefstudeerdagen.

Heb jij vragen? Vraag maar raak en ik zal al je vragen met plezier beantwoorden!
En wie weet zie ik je volgend jaar hier op school!

Error bij het laden van Partial View script (file: ~/Views/MacroPartials/InsertInhollandCrmForm.cshtml)

Heb je vragen?

Wij helpen je graag verder!

Whatsapp
06-21115555
Telefoon
023-522 3228