Tourism Management voltijd

Heb je vragen over deze opleiding, of over Inholland? Stel ze aan mij.

Vraag het aan student Mohamed Ziani

Mijn naam is Mohamed (Mo) Ziani en ik ben 21 jaar oud. Ik heb voor Tourism Management gekozen omdat ik naast mijn passie voor sport, ook een passie heb voor reizen. Het is leuk om nieuwe culturen en mensen te leren kennen en met behulp van de trips en excursies die Tourism Management aanbiedt, is het mogelijk om dit te bewerkstelligen. Ik heb voor Inholland gekozen omdat deze school deze opleiding aanbiedt en dit een hele fijne plek is. De docenten zijn heel sympathiek en ze zijn er voor je als je met vragen of problemen zit.

Ik had zelf al ervaring met hbo, omdat ik 3 jaar terug een opleiding tot gymleraar heb gevolgd. Dit heb ik helaas niet kunnen afronden. Na een tussenjaar besloot ik voor de opleiding Tourism Management te kiezen.

Het is een hele brede opleiding, gezien de toekomstplannen die ik heb. Er is altijd werk te vinden in de toerismebranche en dat trekt me wel. De wereld ontdekken is een droom voor mij die ik waar wil maken.

Om deze opleiding te kunnen halen, of in ieder geval het eerste jaar te kunnen halen, moet je leiding kunnen geven en je moet goed om kunnen gaan met kritiek. Je moet zelf kritiek kunnen geven en consequent kunnen zijn, én goed kritiek kunnen ontvangen. Dit zijn belangrijke competenties, want op deze opleiding werk je veel projectmatig,

In het 3e jaar wil ik graag stagelopen in Afrika of Azië. Het zou leuk zijn om bij een touroperator stage te gaan lopen die ook safarireizen aanbiedt.

Ik hoop na mijn studie aan de slag te kunnen gaan als productmanager of conceptmanager. Dit is waar ik mezelf in de toekomst zie werken, al weet je natuurlijk nooit hoe de toekomst eruitziet. Ik laat het eigenlijk ook wel een beetje op me afkomen.

De gouden tip voor aankomende studenten? Volg je hart en kies wat je leuk vindt. Veel studenten maken de fout om een opleiding te kiezen waar ze in de toekomst flink mee kunnen verdienen. Je kan wel veel verdienen in de toekomst, maar dat houd je niet lang vol. Doe wat je leuk vindt en ga je dromen achterna, want uiteindelijk ben jij degene die studeert en niet een ander.

Heb je vragen?

Wij helpen je graag verder!

Whatsapp
06-21115555
Telefoon
023-522 3228