Verpleegkunde voltijd

"Wat ik tegenkom in de praktijk neem ik mee naar de lessen op school."

Docent Carin de Boer

Wie ben je?
Ik ben Carin de Boer, werkzaam als docent aan de hbo-v (opleiding Verpleegkunde). Ik verzorg verschillende vakken, o.a. communicatieve vaardigheden, sociologie, intervisie en afstudeerbegeleiding. Eén dag per week ben ik als lecturer practitioner werkzaam in de wijk om de verbinding te maken tussen de praktijk, school en het lectoraat/onderzoek. Ik coach daar studenten van de hbo-v en samen met de wijkverpleegkundigen werken we aan kwaliteitsprojecten. Wat ik tegenkom in de praktijk neem ik weer mee naar de lessen op school.

Wat heb je hiervoor gedaan?
Ik heb mijn opleiding Verpleegkunde gevolgd in de zorg voor verstandelijk beperkten. Daarnaast ben ik werkzaam geweest in de ouderenzorg. Behalve de verpleegkundige opleiding heb ik sociologie gestudeerd en diverse studies op het terrein van persoonlijke en communicatieve ontwikkeling en vaardigheden.

Waarom onderwijs?
Een groot deel van mijn loopbaan ben ik werkzaam geweest als hoofd opleiding, een functie in de praktijk. Om nu met de theorie bezig te zijn is erg leuk. Ik vind het fijn praktijkervaringen en ontwikkelingen te delen met studenten. Ik ben enthousiast en betrokken bij de studenten en vind het leuk om als docent het vak over te dragen.

Hobby's?
Ik maak graag mooie reizen en vind het heerlijk me te verdiepen in een ander land en andere cultuur. Verder bezoek ik regelmatig een interessante tentoonstelling of een concert, ik wandel door een stad of de natuur. Als de zon zich laat zien zit ik op een terrasje.

Heb je vragen?

Wij helpen je graag verder!

Whatsapp
06-21115555
Telefoon
023-522 3228